Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » 20 evesen lehetek meg elsportolo?

20 evesen lehetek meg elsportolo?

Figyelt kérdés
11 evig RSGztem versenyszeruen, majd sajnos abba kellett hagynom. De nagyon hianyzik a versenyzes. De vivni vagy uszni szeretnek, mert szerintem az RSGbol mar kiestem. Szerintetek lehetnek elsportolo ezekben a sportagakban kello szorgalommal es kitartassal?

2012. aug. 10. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megvan benned az elszántság és tehetséges vagy, kiemelkedsz az átlagból akkor persze. Ehhez viszont rengeteg, évekig tartó munkára és kitartásra, mentális felkészültségre van szükséged. Vívásban negyven év felett is vannak nagyszerű versenyzők, úszásban azonban már 30 alatt többnyire visszavonulnak.
2012. aug. 10. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
úszás ki van csukva, 25-26 éves korig megy csak. vívás talán még mehet, az 30 felett is vannak bajnokok. persze nem 20 évesen kezdenek.
2012. aug. 10. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Csakhogy lásd mennyit kell azért dolgozni: Szilágyi Áron unokatestvérem osztálytársa volt a Fazekas gimiben és ő mesélte, hogy minden reggel még lement 1-2órát edzeni iskola előtt. (Ha mondjuk 8kor kezdődik a suli, akkor kb fél 6kor kelhetsz minden nap.)

Élsportoló akarsz lenni az nagyon sok akaraterővel és LEMONDÁSSAL jár, főleg úgy, hogy már ehhez nem vagy fiatal.

2012. aug. 10. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:

11év rsg múlttal simán lehetnél fitnesz versenyző.

3 fordulós versenysport.

fürdőruhás,estélyis,és egy torna szám.

2012. aug. 10. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egyik induló 46 éves volt lövészetben, és 6 éve kezdte.
2012. aug. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!