Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek mennyi aranyatat...

Toth.peter kérdése:

Szerintetek mennyi aranyatat nyerünk?

Figyelt kérdés
sztem leg. 7-et

2012. aug. 7. 18:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom... szerintem is min. 7, de több is simán lehet.

Na, de mindegy, most koncentráljunk arra, hogy már ma este meglegyen az ötödik. :)

2012. aug. 7. 19:02
 2/11 A kérdező kommentje:
hááááááááááááátttttttttttttttttttt.................még ott vannak a kenusaink az úgy kb 3 arany a férfi-női pólósaink az 2 arany meg még ma este az 5. remélhetőleg
2012. aug. 7. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Én a kézis fiúktól is érmet várok ám. :) Nagyon jól játszottak tegnap. :)
2012. aug. 7. 19:44
 4/11 A kérdező kommentje:
igen tegnap, de láttad a többi meccsüket? nos én láttam és iszonyat szar volt!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 7. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
aranyatatatat? Egyetértek, legalább 7-et, esetleg még többet is.
2012. aug. 7. 20:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Nos, én megmondtam, hogy a kéziseink ereiben is csörgedezik egy kis arany. :P

Aztakvailyenmeccsetamimavolt :O

:D

2012. aug. 8. 16:04
 7/11 A kérdező kommentje:
izlandot is csak 1 góllal győztük le
2012. aug. 8. 16:55
 8/11 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
2012. aug. 8. 19:13
 9/11 anonim ***** válasza:

A mai kézi meccs űűűber brutááááál jóóó volt!! Csak egy gól, de az eldöntött mindent, innentől kezdve meg nem CSAK egy gól, hanem A gól! :))

Egyébként mostmár ugye van 6, én azt hittem ma estére már 7 lesz, de nem, mindegy. Még kettőt várok max, ennél több nem hiszem hogy lesz, már esélyesünk sem nagyon van. :( Még a kajak-kenuban bízom, illetve a kézisekben, de nem teszem nagyra a mércét, őszintén szólva nem gondolom, hogy "aranyosak" leszünk, de bízom a dobogóban. :)

2012. aug. 8. 21:16
 10/11 A kérdező kommentje:
12 mert?
2012. aug. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!