1500 méteres síkfutásban a Magyar csúcs 3:35:57. Én 3:40 alatt futottam szerintetek ha elküldeném a videot egy ilyen szövetségnek felkarolnának?
Nem akarlak elkeseríteni, de biztos, hogy 1500métert futottál és biztos, hogy nem lett elmérve? A biztonság kedvéért méresd le még 1x vagy 10x ha kell.
Ezt nem azért kérdem, mert kételkednék benned, csak elég szar lenne ha egy versenyen derülne ki, hogy elmérted vagy ilyesmi..
Inkább matek korrepetálásra járj. 2 x 400 + 300 =?
"csak" 1 kör hiányzott...
Persze-persze! :D
Mindent bele kis olimpikon, drukkolunk neked, és köszönöm, hogy így reggel 10 ÓRA magasságában ilyen jót röhöghettem! :D
ahhoz kb 58-as 400-akat kéne futnod...én 9 éve futok (versenyzem is), és 400on a legjobbam 1:05
oké, csak egy lány vagyok, de szerintem lehetetlen, hogy majdnem 4szer 58as körátlagot fuss úgy, hogy csak suliba futottál
de ha tényleg így van, akkor mehettél volna olimpiára, és ha elkezdenél edzeni,mehetnél rioba :)
Fuss egy 400-at azt is mérd le legyen az a mérvadó.
Csodálod, hogy nem hisznek neked, hisz rosszul írtad le a futott köröket és elég hihetetlen, hogy valaki minden edzettség nélkül majdnem országos rekordot fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!