Kik kommentálják most Pars döntőjét?
Figyelt kérdés
az egyik férfi rettenetesen idegesítő számomra, nem csak a hangja, hanem amiket össze-vissza beszél. Ki ez?2012. aug. 5. 22:09
1/10 anonim válasza:
Engem is nagyon idegesít, ezt a döntőt akarjuk nézni és nem is azt közvetítettek, hanem síkfutást. Szerintem nagyon elcseszték, hogy 2 kommentátor van.
2/10 A kérdező kommentje:
az egyik pasival semmi bajom de a másik olyan tudálékos hangon beszél, és annyi hülyeséget
2012. aug. 5. 22:35
3/10 anonim válasza:
Utána néztem ki az: Deák-Horváth Péter (de bocsánat ha tévedek) de ha nem fejezi be... Nagyon idegesít és kit érdekel a futás most komolyan?
4/10 A kérdező kommentje:
ez ilyen öreg? basszus azt hittem kb 20 éves, olyan buzgón nyomatja és próbál mindig okosabbat mondani, mint a másik...szegénynek se hangja, se szaktudása, minek kommentál?
2012. aug. 5. 22:42
5/10 anonim válasza:
Deák-Horváth Péter és Szabó Gábor
6/10 MrPifta válasza:
az Eurosporton jobb a kommentár...
7/10 anonim válasza:
szabó gábor az eurosporton dolgozik...
sztem jó kommentár, ért hozzá, nem úgy mint a gundel meg a knézy, és nem olyan nyálas a hangja sem, de emellett különleges orgánuma és hanghordozása van, ami színt visz a közvetítésbe.
8/10 A kérdező kommentje:
szabóval nem is volt bajom, csak a másikkal
2012. aug. 6. 23:03
9/10 anonim válasza:
Melyiknek van a fiatalosabb hangja? Mert engem szemely szerint az irritált. Deák-Horváth Péter elég koros, tehát neki lehet az idősebb hangja. Akkor Szabó volt az aki hülyeséget beszélt és olyan idiótán kiabált és kicsit elragadtatta magát, a futás ELŐFUTAMOTon és nem is a kalapácsvetés döntőjével foglalkozott.
10/10 anonim válasza:
Meg ugyanaz volt amikor a kettő közül fiatalabb, idegesítőbb hangú, úszást közvetítet magyar váltóval is és elfejtette elmondani a nevüket, mert csak a végén voltak és buzgón nyomatta az első két helyen álló versenyt és a többi ország versenyzőit egytől egyig felsorolta. Istenem az is nagy dolog, hogy egy olimpiai döntőbe bejut az is nagy dolog, és rajuk kívül mindenki más nevét elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!