Szerintetek tényleg izgalmas volt az idei magyar nagydíj?
A Mezei Dániel többször ezt mondta a közvetítés közben. Illetve hogy megismételhetetlen volt, teljesen ájuldozott róla.
Szerintem meg az idei szezon egyik legunalmasabb versenye volt, az elmúlt évek magyar nagydíjai közül pedig a legunalmasabb.
Azt leszámítva, hogy Räikkönen feljött a második helyre, mindenki maradt ott, ahonnan elrajtolt. Legalábbis a mezőny elején.
Hamilton elsőségét komolyan senki nem fenyegette. Látványos előzések, baleset, eső sem volt.
Én nem izgultam magam szét a verseny alatt.
Szerintetek?
Ott voltam, egy kis eső komolyan nem ártott volna, már ott is mondtuk hogy ez tv-be egy tipikus lapos, előzésmentes, majdnem unalmas futam volt, de ott élőben persze nem is lehetett annyira követni, lekörözések, meg a hangulat.
Tehát tv-ben lehet hogy évről évre laposabb valamennyire vélemények szerint, de ott a helyszínen a hangulat (tömeg persze. óriási tömeg) óriási volt, és nem volt olyan unalmas.
Persze egy kis esőt azért vártam volna. Csak egy kicsit.
A kommentátorokról meg ne beszéljünk ..örültem hogy a zajtól egy árva szót nem lehetett hallani senkiből se:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!