Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek tényleg izgalmas...

Szerintetek tényleg izgalmas volt az idei magyar nagydíj?

Figyelt kérdés

A Mezei Dániel többször ezt mondta a közvetítés közben. Illetve hogy megismételhetetlen volt, teljesen ájuldozott róla.

Szerintem meg az idei szezon egyik legunalmasabb versenye volt, az elmúlt évek magyar nagydíjai közül pedig a legunalmasabb.

Azt leszámítva, hogy Räikkönen feljött a második helyre, mindenki maradt ott, ahonnan elrajtolt. Legalábbis a mezőny elején.

Hamilton elsőségét komolyan senki nem fenyegette. Látványos előzések, baleset, eső sem volt.

Én nem izgultam magam szét a verseny alatt.

Szerintetek?

2012. júl. 30. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kénytelen ezt kell mondania, hogy minden szuper, és be kell neki ájulnia. Minden évben egyre laposabb az egész.
2012. júl. 30. 14:22
 2/4 MrPifta ***** válasza:
a GP3 jó volt. A Forma 1 nem igazán
2012. júl. 30. 18:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ha nem Hamiltonnak szurkolok, én is azt mondom, hogy majdnem bealudtam rajta, de így azért "elég" hevesen dobogott a szívem kb. az utolsó 20 körben...Szerintem még a szomszéd is hallotta az artikulálatlan ordibálásomat... Az év második legjobb futama (Kanada után)! :D
2012. júl. 30. 20:53
 4/4 anonim válasza:

Ott voltam, egy kis eső komolyan nem ártott volna, már ott is mondtuk hogy ez tv-be egy tipikus lapos, előzésmentes, majdnem unalmas futam volt, de ott élőben persze nem is lehetett annyira követni, lekörözések, meg a hangulat.

Tehát tv-ben lehet hogy évről évre laposabb valamennyire vélemények szerint, de ott a helyszínen a hangulat (tömeg persze. óriási tömeg) óriási volt, és nem volt olyan unalmas.

Persze egy kis esőt azért vártam volna. Csak egy kicsit.

A kommentátorokról meg ne beszéljünk ..örültem hogy a zajtól egy árva szót nem lehetett hallani senkiből se:D

2012. aug. 4. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!