Én vagyok egyedül aki nem nézi az olimpiát?
Nem tudom, én alapból sose nézek tévén, ha érdekel egy műsor, azt neten nézem, de most be van kapcsolva a tévé kivételesen. Pedig amúgy nem is nagyon szoktam sportot nézni. De ez az olimpia nézés nekem gyerekkoromból nagyon megmaradt :) Úgyhogy most megy a tévé, aztán ha valamelyik számban magyarok vannak, akkor odanézek :) Na meg most már a fiam is olimpiai lázban ég, öt éves, egész nap itt ugrál a tévé előtt és ria-riázik :D Sajna eddig nem sok örülnivalója volt, ráadásul az első aranyról is lemaradt mert már aludt.
Na de a lényeg, hogy én aztán tényleg nem vagyok az a fajta, akit annyira érdekelne a sport, de azért az olimpia az mégis csak olimpia, plusz vannak olyan sportok, amiket akkor is szívesen nézek, ha magyaroknak közük nincs hozzá, pl. műugrás, szinkronúszás, de a boxot is szeretem nézni.
Nem.
De kit érdekel, hogy mit nézel?
szerbia ellen taktikai vereség volt de kicsit Cseh László Sporttudományi Főiskolás szint mivel 8-3 támadásban olyan tanácstalanságok hogy , no kom.
úszósportunk hivatalosan leszerepelt
én tudom hogy kajakban világverők vannak de pl én azt nem nézem annyira az kicsit tipikusan ez az éremszámhúzó sportág kategória nemzeti morált jobban húznak a csapatsportok , torna , küzdősport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!