Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Én vagyok egyedül aki nem...

Én vagyok egyedül aki nem nézi az olimpiát?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de valahogy hidegen hagy. Régen néztem de ma már nem olyan jó szerintem. Van még itt valaki aki nem nézi?

2012. júl. 29. 20:31
1 2
 11/19 Ci.ara ***** válasza:
csak az úszást :)
2012. júl. 29. 21:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel az olimpia, nemtudom mért de valahogy nincs kedvem a tv előtt ülni és azt nézni...
2012. júl. 29. 21:04
 13/19 A kérdező kommentje:
A kenu őszintén szólva engem is érdekel. Néha néha én is ránézek az tv-re vagy az oldalra ha úgy magyar nyert érmet kivéve a labdarugás. Az teljesen mértékbe hidegen hagy.
2012. júl. 29. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Csak a magyarokat nézem nekik szurkolgatok , a többi verseny annyira nem foglalkoztat. Majd a lovasokat megnézem:)
2012. júl. 29. 23:14
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én alapból sose nézek tévén, ha érdekel egy műsor, azt neten nézem, de most be van kapcsolva a tévé kivételesen. Pedig amúgy nem is nagyon szoktam sportot nézni. De ez az olimpia nézés nekem gyerekkoromból nagyon megmaradt :) Úgyhogy most megy a tévé, aztán ha valamelyik számban magyarok vannak, akkor odanézek :) Na meg most már a fiam is olimpiai lázban ég, öt éves, egész nap itt ugrál a tévé előtt és ria-riázik :D Sajna eddig nem sok örülnivalója volt, ráadásul az első aranyról is lemaradt mert már aludt.

Na de a lényeg, hogy én aztán tényleg nem vagyok az a fajta, akit annyira érdekelne a sport, de azért az olimpia az mégis csak olimpia, plusz vannak olyan sportok, amiket akkor is szívesen nézek, ha magyaroknak közük nincs hozzá, pl. műugrás, szinkronúszás, de a boxot is szeretem nézni.

2012. júl. 29. 23:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem.

De kit érdekel, hogy mit nézel?

2012. júl. 30. 13:09
 17/19 anonim ***** válasza:

szerbia ellen taktikai vereség volt de kicsit Cseh László Sporttudományi Főiskolás szint mivel 8-3 támadásban olyan tanácstalanságok hogy , no kom.

úszósportunk hivatalosan leszerepelt

én tudom hogy kajakban világverők vannak de pl én azt nem nézem annyira az kicsit tipikusan ez az éremszámhúzó sportág kategória nemzeti morált jobban húznak a csapatsportok , torna , küzdősport

2012. júl. 30. 22:36
 18/19 anonim válasza:
Én csak a judo-t, a vívást és az atlétikát nézem, egyébként engem sem érdekel.
2012. júl. 31. 20:43
 19/19 anonim válasza:
én sem nézek egyáltaáln :D a facebook-ról úgyis értesülök a hírekről,de még a végeredmény se csigáz fel igazából
2012. aug. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!