2020-ban lesz Olimpia Magyarországon?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 23:10
11/35 anonim válasza:
A NOB 2012. május 23-án nevezte meg a hivatalos pályázókat, a döntés szerint Isztambul, Madrid és Tokió verseng az olimpia rendezési jogáért. A NOB 2013. szeptember 7-én, Buenos Airesben dönt a játékok helyszínéről.
12/35 anonim válasza:
Az Egyesült Arab Emirátusok Nemzeti Olimpiai Bizottsága megpályázta Dubai számára a 2024(!)-es Olimpiai játékok megrendezésének a jogát, tehát Magyarország Dubai-jal versengene a rendezés jogáért 2024-ben. Hmm, naggggyon izgalmas lenne. Dubai egyébként már az 1990-es években elkezdett felkészülni, ennek keretében több sportlétesítményt is kialakítottak.
13/35 anonim válasza:
Budapesten nem magának az olimpiának a költsége lenne nagy tétel – ez mintegy félbillió forint lenne –, hanem a kiszolgáló infrastruktúra, ami mintegy 3,8 billió forintra rúgna.
14/35 anonim válasza:
23..mi az a kiszolgáló infrastruktúra?:)
amúgy basszus jöjjön már végre Hungary..nem mertem elmenni fürdeni, nehogy lemaradjak rólunk és még mindig csak az F betűnél tartanak:)
15/35 anonim válasza:
Mo-nak nagyon gatyába kell rázódnia ahhoz, hogy csak az legyen a gondunk, h olimpiai rendezési jogra pályázzunk..de talán a következő 50-100 évben megvalósulhat az, hogy Magyarországon legyen..amúgy csak fővárosban lehet?
16/35 anonim válasza:
Nem csak ott lehet(ne). Sőt, ha Magyarország rendezné, biztosan több helyszínen zajlana.
17/35 anonim válasza:
Több városban is? akk még nincs veszve minden, lehet csak 50 évet kell várnunk:D
am basszus lemaradtam a magyarokról:(
vissza tudom nézni? csak azért nem feküdtem még le aludni:( erre elneteztem az időt:(
18/35 anonim válasza:
Figyelitek, hogy mindenki 82%-os? Vagy hányan beszélgetünk itt? :D
Alig mutatták a magyarokat. :(
Biztos vissza tudod nézni, szerintem nemsokára fent lesz. De keresem neked.
19/35 anonim válasza:
hát én zsinórban írtam 3 választ, lehet azért:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!