Szerintetek ki a legjobb 10 Forma-1 versenyző?
1950-től mondhatok VB vagy nem VB saját véleményetekre vagyok kiváncsí
nálam
1.Juan Manuel Fangio legnagyobb versenyző
2.Michael Schumacher
3.Alain Prost
4.Jim Clark
5.Graham Hill
6.Mika Hakkinen
7.Jenson Button
8.Sebastian Vettel
9.Kimi Raikonnen
10.Heinz-Harald Frentzen
1. Fangio
2. Schumacher
3. Ascari
4. Moss
5. Prost
6. Mansell
7. Alonso
8. Fittipaldi
9. Clark
10.Senna
Nálam a top10-be szűken befér, de nem igazán sorolnám a legnagyobbak közé. Ő pont akkor kezdett el versenyezni amikor az F1 a csúcson volt és a celebkedés volt a lényeg nem az hogy mennyire tudsz jól vezetni, legalábbis ez alapján aggatták a legjobb jelzőket a versenyzőkre. Senna csak inkább híresség volt, ez alapján kapta a zsíros szerződéseket olyan csapatokhoz ahol bárki meg tudta volna csinálni azt amit ő.
1. Fangio, 2. Prost, 3. Senna, 4. Schumacher
ezt a négy versenyzőt tudnám kiemelni, nem hiába ők legnagyobb nevek.
Annyit még hozzátennék, hogy a régi versenyzőket én sokkal többre tartom mint a vettelkéket, mert akkoriban még valóban kellett tökösség is a versenyzéshez. + talán nem ez a rekordmánia volt annyira meghatározó, hanem maga a sport. Ma szinte az egész kockázatmentes, mégis ha esik egy kis eső már sírnak a versenyzők és 2 órára megszakítják a versenyt. (csodálkoztam is a tegnapi időmérőn, hogy nem szakították meg)
A 2000-es évek legnagyobb versenyzőinek, pedig Alonso-t, Raikonnen-t és Montoya-t tartom, az utóbbi kettőt azért, mert ha nincs a Ferrari egyeduralma, akkor ezek jó pár vb címet szerezhettek volna.
1. Alain Prost
2. Juan Manuel Fangio
3. Artyon Senna
4. Jim Clark
5. Nelson Piquet
6. Jenson Button
7. Kimi Raikkönen
8. Mika Häkkinen
9. Michael Schumacher
10. Emerson Fittipaldi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!