Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek ki a legjobb 10...

Balogzsolt1 kérdése:

Szerintetek ki a legjobb 10 Forma-1 versenyző?

Figyelt kérdés

1950-től mondhatok VB vagy nem VB saját véleményetekre vagyok kiváncsí

nálam

1.Juan Manuel Fangio legnagyobb versenyző

2.Michael Schumacher

3.Alain Prost

4.Jim Clark

5.Graham Hill

6.Mika Hakkinen

7.Jenson Button

8.Sebastian Vettel

9.Kimi Raikonnen

10.Heinz-Harald Frentzen

2012. júl. 18. 23:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10. vagyok: Hamilton meg persze nem kétszer akartam, a 9. helyen Hakkinen, szóval bocsi.
2012. júl. 19. 17:05
 12/19 A kérdező kommentje:
Belagezapista válasza nem tudom hogy vele de én valahogy Ayrton Sennat nem tudom a legnagyobb versenyzők közé sorolni
2012. júl. 19. 17:49
 13/19 anonim ***** válasza:

1. Fangio

2. Schumacher

3. Ascari

4. Moss

5. Prost

6. Mansell

7. Alonso

8. Fittipaldi

9. Clark

10.Senna

2012. júl. 19. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Nálam a top10-be szűken befér, de nem igazán sorolnám a legnagyobbak közé. Ő pont akkor kezdett el versenyezni amikor az F1 a csúcson volt és a celebkedés volt a lényeg nem az hogy mennyire tudsz jól vezetni, legalábbis ez alapján aggatták a legjobb jelzőket a versenyzőkre. Senna csak inkább híresség volt, ez alapján kapta a zsíros szerződéseket olyan csapatokhoz ahol bárki meg tudta volna csinálni azt amit ő.

2012. júl. 19. 19:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Pont ez azén benyomásom is róla
2012. júl. 19. 22:35
 16/19 anonim ***** válasza:

1. Fangio, 2. Prost, 3. Senna, 4. Schumacher

ezt a négy versenyzőt tudnám kiemelni, nem hiába ők legnagyobb nevek.

Annyit még hozzátennék, hogy a régi versenyzőket én sokkal többre tartom mint a vettelkéket, mert akkoriban még valóban kellett tökösség is a versenyzéshez. + talán nem ez a rekordmánia volt annyira meghatározó, hanem maga a sport. Ma szinte az egész kockázatmentes, mégis ha esik egy kis eső már sírnak a versenyzők és 2 órára megszakítják a versenyt. (csodálkoztam is a tegnapi időmérőn, hogy nem szakították meg)

A 2000-es évek legnagyobb versenyzőinek, pedig Alonso-t, Raikonnen-t és Montoya-t tartom, az utóbbi kettőt azért, mert ha nincs a Ferrari egyeduralma, akkor ezek jó pár vb címet szerezhettek volna.

2012. júl. 22. 10:30
 17/19 anonim válasza:

1. Alain Prost

2. Juan Manuel Fangio

3. Artyon Senna

4. Jim Clark

5. Nelson Piquet

6. Jenson Button

7. Kimi Raikkönen

8. Mika Häkkinen

9. Michael Schumacher

10. Emerson Fittipaldi

2014. jan. 3. 02:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Frentzen jobb lenne, mint Alonso, a két Villeneuve, Hamilton, Lauda, Piquet (az öreg), Stewart, Berger? Reális :D
2014. okt. 4. 21:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Szó sem esik Laudáról? (kivéve utolsó) Amig nem jelent meg a Rush addig Lauda nem is létezett?
2015. máj. 15. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!