Szerintetek melyik a menőbb, keményebb birkózás, vagy box?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 20:26
1/9 anonim válasza:
a box menőbb de ha mindkettőt csinálod a legjobb. Akkor még ketrecharcos is lehetsz és az is menő. De szerintem ne azért csinálj egy sportot mert az menő hanem azért mert azt szereted csinálni és akarod csinálni.
4/9 anonim válasza:
Box...birkózófüllel nem igen lehet csajozni..
5/9 anonim válasza:
Szerintem meg a birkózók tökösebbek, a boxolók közt sok a ripacs.
6/9 anonim válasza:
ne azért csináld,mert menő!
kezdj el boxolni mellette pedig csinálj valami földharcot!(pl. jiu jitsu,vagy akár birkózhatsz is)olyan két év múlva boxot cseréld le thaiboxra,vagy valami hasonló "kezes lábas"-ra,de a földharcot folytasd! és amikor már ezt is csináltad 2 évig,menj MMA-ra,na az lesz a menő! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdem én boxolok haverom birkós és érdekelnek a vélemények.
2012. júl. 23. 20:19
9/9 anonim válasza:
nos, lehetsz egy túlsúlyos, pattanásos lelkes últra amatőr, amíg a barátod egy kidolgozott testű, önbizalommal telt, sikeres sportoló. Nem a sporton múlik, hanem a sportban szerzett testi, és elsősorban lelki plusztól. Ha komolyan veszed a küzdősportot, akkor mind fizikálisan, mind mentálisan sokat fejlődhetsz; és a széles vállat, meg a magabiztos, férfias fellépést értékeli a gyengébbik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!