Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Hungaroring állójegy hogy is...

Hungaroring állójegy hogy is van ez?

Figyelt kérdés

tehát rátaláltam erre: [link]

rendkívül jó ajánlat valószínűleg meg is veszem csak az érdekelne hogy mennyivel rosszabb egy állójegy mint egy ülő?

eseleg kevésbé látom át a pályát onnan? vagy pl hol vannak ezek pontosan? térképet is megköszönnék mert amit én találtam azon nem volt rajta... ja és írja hogy minden kapun bemehetünk... akkor akár a célegyenesbe is megállhatunk? előre is köszi a válaszokat

2012. júl. 11. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

(Először is megemlíteném, hogy ugyanennyi pénzért tudnál venni egész hétvégére szóló más kedvezményes álló jegyet, igaz arra nem vonatkoznak ilyen hosszabb távú utazási kedvezmények csak az Árpád-híd és a pálya közti út ingyenes.)

A kérdésedre a válasz:

Én eddig kétszer voltam állójeggyel, ülővel még sosem. Ülőjeggyel nagyon be van korlátolva a helyed és lehet, hogy épp olyan helyen ülsz, ahol alig látsz valamit. Állóhellyel elég sok hely közül válogathatsz, igaz, hogy ha egy normálisabb helyet szeretnél, akkor nem árt nagyon korán kimenni a pályára és tudni, hogy hol vannak az igazán jó helyek. A célegyenes például jó hely, épp ezért ott fognak a legtöbben állni.

A pályát semmilyen pontról nem fogod átlátni, mivel hatalmas és sok sok fa és kisebb épületek takarják. Akárhol is ülsz vagy állsz, leginkább csak egy kisebb pályarészt fogsz látni. Valamint hatalmas kivetítők vannak és azon azt látod, amit a tévében is a nézők. :)

Ha figyelmesebben elolvasod, akkor írja, hogy az 5-ös kapun nem lehet bemenni.

[link]

Ott egy térkép, közelíts rá. Ahol zöld területet látsz, oda lehet állni az állójeggyel. Ajánlom, hogy tanulmányozd át, nézd meg hol az 5-ös kapu, hogy lehetőleg más irányból közelítsd meg a pályát. Rengeteget kell különben sétálni.

2012. júl. 11. 22:46
 2/11 Pityeeesz ***** válasza:
46%
Én voltam állóval is ülővel is. Az ülőjegy sokkal jobb, mert magasabban vagy és többet belátsz a pályából, és nem kell az ilyen üvöltöző alja suttyókkal egy levegőt szívni 40 fokban a tűző napon.
2012. júl. 12. 10:34
 3/11 A kérdező kommentje:
elsőnek köszi másodiknak meg neked üvöltöző alja suttyó nekem meg jó hangulat...
2012. júl. 12. 12:00
 4/11 Pityeeesz ***** válasza:
100%

Jó oké én mondjuk versenyt nézni megyek ki nem lezüllött alkeszokkal fetrengeni a hányásban. De ízlések és pofonok ;)

2012. júl. 12. 12:09
 5/11 A kérdező kommentje:
még egy hülye kérdésem lenne... adnátok valami képet amin látszik hogy mégis milyen a kilátás ezekről a helyekről? :D ja és hogy mégis mikorra érdemes odaérni valamint hogy mikor van kapunyitás?
2012. júl. 12. 12:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Mint írtam már kétszer voltam állójeggyel (mindkétszer egész hétvégén) és még sosem találkoztam "lezüllött alkeszokkal", akik hányásban fetrengtek volna. Az igaz, hogy sokan söröznek, de ennyi erővel a melletted lévő ülőhelyen is ülhet egy ittas, vagy akár ott vedelhet. Szóval az ülőhely nem hinném, hogy kizárná a piásokat.

Kapunyitás, ha jól tudom 7 órakor szokott lenni, de biztos, hogy a jegyed mellé majd te is kapsz egy részletes programleírást.

2012. júl. 12. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tudok képet linkelni a kilátásos kérdésedhez :D

Ja és mikorra érdemes kimenni? Amilyen korán csak tudsz. :)

Bármi kérdésed van még, szívesen segítek vagy leírom a tapasztalataimat. Idén is megyek amúgy :)

2012. júl. 12. 12:37
 8/11 Pityeeesz ***** válasza:
50%

Én még a 90-es évek végén voltam kint akkor ez volt a helyzet, azután egy jó ideig nem is érdekelt, mert elég alja volt az egész dolog, de tavalyelőtt egy kollégám kapott gold tribün jegyeket és kimentünk, és egész jó volt, nyoma sem volt annak az alja népségnek akik az állóhelyeken dorbézolnak. Idén most a super gold tribünre vettem jegyet és nem tartok attól, hogy suttyókkal találkoznék ott, azoknak nincs 400 eurójuk egy jegyre ;)

2012. júl. 12. 12:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát én vállalom, hogy nincs 400 euróm és csak állójegyre futja, de ettől még nem tartom magam iszákos suttyónak. :) Ez a kettő szerintem nem függ össze.
2012. júl. 12. 13:06
 10/11 Pityeeesz ***** válasza:

Ne függ össze csak annyiban hogy az iszákos suttyóknak sincs és ők is ott lesznek ahogy te is.

2012. júl. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!