A mai Forma1 időmérő ismétlését leadta már a sport klub? Ha igen, mikor?
Figyelt kérdés
Egész napos programom volt, így legalább az ismétlést szeretném vagy szerettem volna látni, de folyamatosan reklámokat ismételnek, amióta képernyő elé jutottam.2009. júl. 11. 22:44
1/2 anonim válasza:
Nekem meg a futam ismétlése kellesz ,a Malaysiai nagydíj futam ismétlése,mert Vasárnap sajna nem fogom tudni látni,és nemtom,hogy mikor és hol fogják ismételni.Te véletlenül nem tudod,hogy akkor mikor is léessz pontosan a futam és melyik adón?
2/2 anonim válasza:
18.45-kor ismétlik a futamot a sportklubon ma ,és az időmérő tegnap volt 22 órakor ismételve szintén a sportklubon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!