Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek mi lesz a 2012-es...

Szerintetek mi lesz a 2012-es F1 vb-nek a végeredménye? (top10 pilóta)

Figyelt kérdés

Szerintem:

1. Mark Webber

2. Fernando Alonso

3. Kimi Raikkönen

4. Sebastian Vettel

5. Romain Grosjean

6. Nico Rosberg

7. Jenson Button

8. Lewis Hamilton

9. Felipe Massa

10.Michael Schumacher

Nem tudom miért de nagyon azt érzem hogy Webber lesz idén a bajnok.

2012. júl. 8. 15:59
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
0%
A McLaren a közelében sincs az RBR-nek, ha nem vetted volna észre :)
2012. júl. 9. 19:15
 12/37 anonim ***** válasza:
Évelején? Meg nem tehetek róla, hogy az autó tervezésénél ilyen "amatőrök" voltak, hogy nagyon súlyos tervezési hibákat követtek el! -.-"
2012. júl. 9. 19:20
 13/37 anonim ***** válasza:
90%
Miért, melyik a legjobb autó, ha nem az RBR? A ferka, ahol idáig kizárólag a kármentés volt a cél? A mclaren sehol nem lenne Ham nélkül, nézzétek meg Button papát. A redbull most is a legjobb gép, csak nem annyival, mint tavaly ezért most gyakrabban megfogják őket. Van egy feleslegesen tùlsztárolt pilotájuk, aki pole-ból jó, viszont idén úgy fest, hogy a győzelemhez versenyezni is kell.
2012. júl. 9. 22:08
 14/37 anonim ***** válasza:
0%
De nembaj, a kérdező már megmutatta, hogy mennyire is ért az F1-hez! :) Nem más mint egy sima divat drukker, aki még az erőviszonyokkal sincs tisztában.
2012. júl. 10. 10:44
 15/37 anonim ***** válasza:
A Red Bull a legjobb autó, de messze nem annyival, mint tavaly, 3 másik is (Ferrari, McLaren, Lotus) nagyon közel van, sőt, a Lotus szerintem van is olyan gyors, mint a RBR, Silverstoneban is a két Lotus futotta a leggyorsabb kört vasárnap.
2012. júl. 10. 11:28
 16/37 anonim ***** válasza:

tegnap 22:08 vagyok.

Most tényleg ezért le lettem pontozva?

Aki egyetért dobjon már egy zöld kezet légyszi!

2012. júl. 10. 20:40
 17/37 A kérdező kommentje:

vortex123!

Nem vagyok divatdrukker. :)

Kimi Raikkönen 2001-től kezdve a kedvenc pilótám.

A másik meg az hogy tisztában vagyok az erőviszonyokkal veled ellentétben. :) Az első 7 futamon mindig más pilóta nyert. Ha te ezt nem látod kiegyensúlyozott mezőnynek akkor bajok vannak.. :)

Azt aláírom hogy az utóbbi pár futamon a Red Bull dominált a legjobban.. de még bármi megtörténhet.

a Hamiltonról meg annyit hogy kb 1 futamgyőzelmi ponttal van lemaradva Alonsotól. Szóval nem kell még leírni a McLarent. Igaz szinte semmi esélyt nem látok arra hogy Hamilton idén bajnok legyen, de mondom még egyszer.. ilyen mezőnyben bármi megtörténhet..

Amúgy meg kedves vortex123 nem tudom hogy mi a fenétől ilyen nagy a pofád, de kicsit visszavehetnél az arcodból, mert szerintem 1 rossz szót nem szóltam neked.. Na de mind1..

A válaszaidon pedig pont az látszik hogy te nem értesz a Forma1-hez. :)

Attól hogy 1 csapat dominál pár futamon még nem biztos hogy az nyeri a VB-t :)

2012. júl. 11. 12:01
 18/37 anonim ***** válasza:

1. Alonso

2. Webber

3. Vettel

4. Grosjean

5. Hamilton

6. Raikkönen

7. Button

8. Rosberg

9. Schumacher

10. Perez

2012. júl. 11. 17:22
 19/37 anonim válasza:
Az a lényeg hogy NE Alonso nyeren!
2012. júl. 12. 20:31
 20/37 anonim ***** válasza:

''Amúgy meg Hamiltontól nem kell annyira elájulni, nincs a top pilóták között.''

Alonso mögött ő egyértelműen a második legjobb pilóta akárki akármit mond... Pedig én is Raikkonen drukker vagyok de ezt belátom, és olyat hogy nincs a top pilóták között Hamilton azt te sem gondolod komolyan

2012. júl. 13. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!