Ki a jobb motorversenyző, Stoner, Rossi vagy Pedrosa?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 22:07
2/16 anonim válasza:
Pedrosa az örök ígéret, egyértelműen a leggyengébb hármójuk közül. Stoner hatalmas tehetség kár hogy visszavonul. Rossi meg a legjobb ez egyértelmű.
4/16 anonim válasza:
Stoner és Rossi nálam egy szinten vannak... Pedrosával meg valami történt, mert 250-ben alázta a népet, most meg régi önmagát keresi.
5/16 A kérdező kommentje:
Én Pedrosának szurkolok, de szerintem is talán ő aleggyengébb. Bár nem tudom mi lett volna, ha 2010-ben nem sérül meg az év végén, talán beérte volna Lorenzot, s tavaly is peches volt, hiszen a Simoncelli nem ütik a 4. futamon, akkor akár vb is lehetett volna, mert hát akkor még jobban állt a pontversenyben, mint Stoner. Rossi egy legenda, de a mostani gyengélkedése a Ducatival bennem megerősítette azt, hogy Stoner jobb, hiszen mindegyik csapattársát a Ducatinál agyonverte, pedig nem voltak kis nevek p.: Capirossi, Melandri, Hayden. Ja, és Hayden most veri Rossit.
2012. júl. 4. 14:55
6/16 anonim válasza:
Egyértelműen Rossi a legjobb! Ha megfigyeled Stonert Ő 2007-ben a Bridgestone gumiknak köszönhetően lett világbajnok. Meg különben is Stonernek mindig csak 1 év sikerül 1 adott időintervallumon belül. Pl: 2007-ben bajnok utánna ugyanavval a motorral gumival 3 évig nem nyert semmit, 2011 bajnok a Hondával (ami akkor a legjobb motor volt) de idén sem lesz semmi belőle. Szóval Stoner ilyen időközös versenyző. Persze nem vonom kétségbe a tehetségét mert nagyon jó versenyzőröl beszélünk. Rossi ezzel szemben 9 Vb címmel és több mint 100 futamgyőzelemmel ráadásul 4 különböző kategóriában lett világbajnok. Szoval sztem pont Rossi az akit nem kell bemutatni. Ráadásul Rossi uralt egy korszakot (2001-2005-ig zsinórban nyert 5 VB címet 2 különböző hengerűrtaltalmú motorral). És ha emlékszel rá hogy Rossi mikor 2003 végén a VB győztes Repsol Hondától átigazolt a jóval gyengébb Yamahához amely motor már évekkel azelőtt nem nyert semmit és világbajnok lett egyből egy jóval gyengébb Yamahával mert fel tudta építeni a szinte lehetetlent. Pedrosaról jobb nem beszélni amit ez az ember művel! Már idén lesz a 7. éve hogy a gyári Repsol Hondán ül és valszeg idén sem nyer semmit. Pedrosa az örök igéret az örök második. Ha én lennék a Honda főnöke már rég kibactam volna mint a cart a Hondától. Megmerem kockáztatni hogy Pedrosa soha az életben nem fog a nagyoknál VB címet nyerni. Én sztem Rossi-Lorenzo-Stoner 3-as kiemelkedik a mezőnyből vezetés tudásilag! Ők 3-an a legjobbak. :) Go Vale!!! :)
8/16 anonim válasza:
egyértelműen Rossi.
nem a vurstliban lőtte a 9 világbajnoki címet.
és jövőre visszatérnek a "régi szép idők" :)
9/16 A kérdező kommentje:
Sajnos azok a "régi szép idők" nem tértek vissza.
2013. júl. 23. 17:34
10/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de te mit nézel? Mert én a MotoGP-t, és azt látom, hogy az utóbbi futamokon mindig a dobogón végzi. Mi ez, ha nem javulás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!