Meg lehet nézni valahol a neten a foci Eb meccseit?
Figyelt kérdés
..nem élőbe szeretném...#eb #felvételről
2012. jún. 26. 13:46
1/9 anonim válasza:
Igen, az m1 oldalán, nem tudom a pontos linket, de mindig elmondják, hogy ott meg lehet nézni az összes eddigi meccset.
2/9 A kérdező kommentje:
láttam már meg hallottam hogy mondja csak eddig nem volt rá szükségem és nem figyuztam oda...
2012. jún. 26. 13:49
4/9 anonim válasza:
Ja, és a linken belül a "mérkőzések" menüpont.
5/9 A kérdező kommentje:
erre már rátaláltam de nemsikerül elindítani! kipróbálnátok nállatok működik-e?!
2012. jún. 26. 13:51
6/9 anonim válasza:
nálam működik, csak jó net kell hozzá +többször is meg kell próbálni elindítani (múltkor nekem pl. a 10. próbálkozásra sikerült)
7/9 anonim válasza:
Én is itt szoktam nézni és nekem szinte sosem az első próbálkozásra indul el. úgyhogy ne add fel és már nézheted is.:)
8/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 28. 21:28
9/9 Hopegirl válasza:
én is köszi :) már egy ideje kerestem, de nem találtam rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!