Melyik autó vezethető jobban? Forma1 vagy az indycar?
Nem kell ahhoz semmi különös gyúrás. Nyakra nem árt ráedzeni, bár ez sem olyan fontos, első pár féktávon így is úgy is befejeled a kormányt, utána meg már tudod mire számíthatsz. Egyébként egyszer érdemes kipróbálni igaz amikor én voltam egy régi gagyi Jordannel mehettem, így is érdekes élmény volt. De nem volt annyira extra dolog, maga a vezetés egyáltalán nem bonyolult, komolyan egy majom is meg tudná tanulni.
Kell gyúrni hozzá és legalább a GP3-as autót tudnod kell vezetni és a GP2-est is meg kell tanulni vezetni.
Az F1-est nem is említve. Ott szinte hihetetlen erők érik a pilótákat, és régen nem véletlen mondta ezt a Palik László:
"Az f1-es pilóták jól képzett űrhajósok!"
Van benne valami, mert azért Pl: Monzán nem kellemes 350ről 100ra lelassítani, hogy be tudjál venni egy sikánt...
Egyébként: a Forma1-es autó könnyebben vezethető, mert kanyargós pályákon versenyeznek, míg az indycarosok általában (szerintem, nem szoktam követni a sportot, max csak ha balesetet látok az interneten) ovál pályán mennek, és oda kell a leszorító erő (ezért ocsmányak az idei autók) és a leszorító erő miatt töredezett fel, repültek szanaszét a beton darabok valamelyik versenyen. Röviden: Forma1 technikás pályákon megy, az Indycarban meg a gyorsaság/gyors pályákon mennek.
Hát fura mikor F1-es élményautózáson voltam nem kérték rajtam számon a GP3-as múltamat :D
Az IndyCar meg nem csak oválokon megy. Idén 15 versenyből csak 5 ovál van. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!