F1 Kanadai nagydíj!? Első helyezett? Csak normális válaszokat!
Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes Webber-re fogadni...elég szép szorzója van?Szerintetek megnyeri ma a futamot?2012. jún. 10. 09:54
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem fog Webber győzni,bár nem lenne rossz 15ös szorzóval ha nyerne,de szerintem Vettel fog nyerni,de remélem nem:)
2/12 A kérdező kommentje:
Igen..szerintem is Vettel az esélyesebb, de azért az előző futamot is Webber nyerte......majd meglátom az biztos hogy Räikkönen nem fogja megnyerni azért a 35-ös szorzó kicsit sok...:D
2012. jún. 10. 10:30
3/12 anonim válasza:
1.vagyok
Bírnám ha Kimi nyerne,bár biztos nem rakta meg senki olyan nagy szorzóval,de még esélyes Hamilton is Vettel mellett
4/12 A kérdező kommentje:
Igen..énis pont azt néztem hogy Haimlton vagy Vettel..:D
Amúgy igen 35-ös szorzóval senki nem rakja meg Räikkönen-t főleg hogy 12. helyről indul aztán ha valahogyan ő nyer akkor mindenki a haját tépi:D(bár szerintem most nem aza futam lesz amin első helyezett lesz)
2012. jún. 10. 11:00
5/12 anonim válasza:
Biztos nem lesz első,de azért remélem szerez pontot:)
6/12 anonim válasza:
1. Kimi Raikkönen
2. Jenson Button
3. Mark Webber
4. Heikki Kovalainen
5. Nico Hülkenberg
6. Romain Grosjean
Vettel, Alonso, Hamilton és Schumacher az utolsó körben fognak kiesni.
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó Hsz....azt azért megnézném hogy Kimi nyer..max. akkor ha le lesz bundázva a futam...:D
2012. jún. 10. 16:13
8/12 anonim válasza:
Vettel fogja megnyerni a futamot, pedig nagyon nem szeretném, mert útálom őt...
9/12 anonim válasza:
Na megnyerte Hamilton,számitottam rá...Grosjean viszont nagyon jóvolt,nem gondoltam,hogy egyszer 2.helyen fog állni
10/12 anonim válasza:
ezaaaaaaz hamilton végre megnyerte és még a vb-t is vezeti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!