Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek is sikeresek...

Szerintetek is sikeresek leszünk a londoni olimpián?

Figyelt kérdés
Csak olyan válaszokat várok akik tényleg tájékozottak ebben a témában. Szerintem a kajakosoknál nőknél 200, 500 egyéni, 500 páros 1000es négyes, kenunál Vajda Attila, ezek közül mind esélyes az aranyra, úszóknál is Gyurta, Cseh, Hosszú Katinka, Kiss Gergő 800 1500 m gyorson, öttusánál egyénikben és csapatban is, férfi női vizilabda, Berki Krisztián tornász mind-mind esélyesek az aranyra, és még közbe jöhet egy-két meglepetés(pl birkózás, cselgáncs, vívás) Szerintetek is sikeresek leszünk? HAJRÁ MAGYAROK!
2012. máj. 22. 11:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem úszásnál meg kajak kenunál tuti elfogunk érni szép eredményeket. Vízilabdába mi vagyunk a királyok ott tuti meglesz az arany mint mindig, legalább is remélem. Az hogy í vívásnál meg futásnál meg öttusán mit fogunk produkálni az passz remélem ott is elfogunk érni szép eredményeket.
2012. máj. 22. 11:52
 2/5 A kérdező kommentje:
a kalapácsvető Pars Krisztián is esélyes az aranyra
2012. máj. 22. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát,szerintem akiket felsoroltál,azok közül a legtöbben "csak" az éremre esélyesek,az aranyra nem.

Azért remélem hogy nem lesz igazam.

(pl. Pekingben is csak 3 aranyat nyertünk,de azért annál szinte biztos hogy többet szerzünk:))

2012. máj. 25. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én óvatos vagyok, mert Pekingben az előző olimpiákhoz viszonyítva hatalmas elvárások voltak, és viszonylag nagy pofáraesés lett a vége.

Azért abban én is reménykedem, hogy azt a teljesítményt sikerül túlszárnyalni, ettől függetlenül minden éremnek és pontnak örülni kell.

Vívásban és öttusában elhúzott mellettünk a világ az utóbbi időben, ott nem számítok éremre.

Az úszók most remekelnek az EB-n, de az olimpián ott lesznek az amcsik meg az ausztrálok, mondjuk érmeket biztosan nyerünk, még a egy arany is bejöhet.

Pars és Berki számában még van kb. 2-3 potenciális aranyesélyes.

Női vízilabdában vannak nálunk jobb csapatok, jó lenne ennek a cáfolatát látni.

Férfi vízilabdában talán odaérhetünk, de pokoli nehéz lesz már a csoport is.

Én a kajak-kenuban bízom a legjobban, majd meglátjuk.

2012. máj. 26. 15:25
 5/5 A kérdező kommentje:
vivásban valóban elhúzott tőlünk a világ, öttusában ezt nem állítanám, ha jól tudom a tavalyi évben egyéniben és csapatban is nyertünk aranyat a vb-n. parsnak valóban van 3-4 vetélytársa akikkel kb azonos szinten állnak, de berkiről ezt nem mondanám, nagyjából a pekingi olimpia óta uralja a lólengést világszinten(és itt ez is nagyon számít, mivel pontozók döntik el a végső sorrendet és ők is tudják hogy neki jár ki az arany), úszásnak igazából gyurta és hosszú az igazi aranyesélyes többi valóban csak éremre, de az is nagyon szép teljesítmény lesz. női vizilabdában is jövünk fel szépen, nézd csak meg az olimpiai válogatót és az eb eredményt, bárkit képesek vagyunk megverni, az olimpián 8 csapat indul szóval az elődöntő gyakorlatilag garantált..férfi vizilabdáról nem beszélnék, őket mindenki ismeri, retteg tőlük a többi csapat, igazi élő legendák, kajakosoknak ha jól kijön a lépés óriási sikereket érhetnek el... nem akarok elkiabálni semmit de szerintem rég értünk el ilyen nagy sikert mint amilyet most fogunk majd Londonban :))
2012. máj. 26. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!