Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Most mi van Hamiltonnal?

Most mi van Hamiltonnal?

Figyelt kérdés

Kizárták az időmérőből, ami azt jelenti nincs mért ideje.

A 107 %-os szabály értelmében nem kéne rajthoz állnia.

Hogy van ez?

2012. máj. 13. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van, de szerintem épp elég büntetés az, hogy hátrasorolták. Ez a 107%-os szabály egyébként olyan fölösleges szerintem, mert szinte mindig megkapják a rajtengedélyt azok a kis csapatok is, akinek nem sikerül 107% alá menni.

[link]

2012. máj. 13. 11:59
 2/9 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

Bernie bácsi akkor kivételezne a kis Hamiltonnal?

hiába mclarenes ő is ugyanolyan pilóta mint aki a legszarabb kocsiban ül. ( azokat nem zárják ki )

ha ki van zárva az időmérőből, olyan mintha ott se lett volna, azaz nem kvalifikálta magát a versenyre.

2012. máj. 13. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
A 107%-os szabálynak mindig is volt egy olyan kitétele, hogy, ha a szabadedzéseken megfelelőek voltak a köridők akkor megkapja a rajtengedélyt. A szabály a veszélyesen lassú autók kizárását célozza a mclaren esetében ez nem merül fel.
2012. máj. 13. 12:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Neutronlovag

A kvalifikáción nincs ideje, és nem kvalifikálta magát a versenyre.

Esküszöm, 20 évet öregedtem most 1 óra alatt, egyszerűen nem értem ezt :D

2012. máj. 13. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
De kvalifikálta magát a versenyen, van ideje, csak büntetés miatt hátrasorolták. Fogadd el és kész :D mi sem tudunk többet mondani.
2012. máj. 13. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező idióta vagy ha nem sikerült felfognod. A HRT-s figura is indulhatott annak ellenére, hogy az időmérőn 107%-on kívül futott.
2012. máj. 13. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem már az uccsó rajthely is eléggé szar lehetett neki,nem akarták kizárni.

Azért szépen feljött pontszerző helyre.

2012. máj. 14. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
kérdező menny aludni :D
2012. máj. 16. 21:32
 9/9 A kérdező kommentje:

előző: meNJ

:D

2012. jún. 6. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!