Az F1-be körülbelül mennyit kereshet egy gumitechnikus például, vagy egy versenymérnök, vagy csak egy dolgozó?
Ez rengeteg áldozattal is jár. Egyrészről ha már ott vagy, a nagyobbik ameddig eljutsz oda.
Meg kell szerezni azt a végzettséget, majd azt a tapasztalatot amivel el tudsz helyezkedni.
Ez utóbbi a nehezebb és költségesebb, mert ahhoz, hogy az F1 közelébe kerülj mondjuk mérnökként kisebb sorozatokban kell dolgoznod, ahol egy átlagfizetés töredékét sem kapják meg, sőt van ahol nem is igazán fizetnek.
Szóval nem egy egyszerű dolog és egy bizonyos szinte már nem is lehet mellette munkát vállalni szezon közben, mert sokat kell utazgatni.
Itt most a nagyobb sorozatokra gondolok, F2, F3 és társai, szóval ahhoz hogy valaki oda eljusson mint melós, ahhoz is stabil anyagi háttér kell, és utána sem ebből fog meggazdagodni.
Arról nem is beszélve, hogy stresszes meló mert mindig a mérnököket rúgják seggbe ha valami nem oké.
Nekem erre van némi rálátásom, persze csak minimális mert én csak itthon dolgoztam a gyorsaságin egy csapatnál leginkább hobbiból, de láttam hogy komolyabb helyeken mi megy és nem vonz ez túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!