Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit csinálnak a Forma 1es...

Jakab1010 kérdése:

Mit csinálnak a Forma 1es versenyzők ha verseny közben wcre kell menniük?

Figyelt kérdés
Úgy értem, egy verseny több óra. mi van ha a kellős közepén rájuk jön a szükség? gondoltam a pelenkára, de sztem elég gusztustalan aztán abban ülni a futam végéig.
2012. márc. 29. 21:37
1 2
 11/14 Pityeeesz ***** válasza:
Eggyel feljebb butaságokat írsz. Én konkrétan egy korábbi F1 versenyzőtől (Johnny Herberttől már ha egyáltalán tudod ki) hallottam, hogy a versenyzők verseny közben akár beleszarnak az overálba. Ő mondta hogy konkrétan tud ilyen esetekről, mert verseny közben hogy 100%-ot tudjanak nyújtani ahhoz olyan zavaró és energiapazarló dolgokat ki kell zárni mint féktávon 5G-s erőhatásnál a visszatartani a pisit vagy kakit. Az hogy verseny előtt nem esznek nem isznak baromság. Ülj be egy gokartba egy fél órára úgy hogy előtte több órája nem ettél meg nem ittál. Akkor szorozd be ezt hosszban kettővel, és nehézségben 1000-el. Nem lehet kibírni, verseny közben csak pár deci folyadékot ihatnak de kiizzadnak 2-3 kilót is. Ez nem csak városi legenda és én is hallottam olyanról, hogy egyeseknél ez a megszokottnál gyakrabban előfordul. Nevet ne mondanék bár feljebb már említette valaki :)
2012. ápr. 19. 15:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha volt is ilyen, az nem általános, mert -bár nyilván fogalmad sincs ki volnék én- van igen közeli infóm erről. És hidd el, városi legenda, hogy a pilóták ilyeneket csinálnak. Te is jól bedőltél annek a komoly "hírforrásnak", aki ezt elkezdte terjeszteni. Ja! Raikkönent már ismerhetnéd annyira, hogy ő interjúkban mindig mond valami "szenzációs" hírt, amin aztán csámcsoghatnak. És a mellékelt ábra mutatja, hogy csámcsognak is. Van az egészségügyben egy nagyon praktikus kis dolog, ami a bevizelés helyett lett kitalálva. Egy óvszer kinézetű, de vastagabb gumi, aminek a végéhez vékony csövet rögzítettek, s ez a cső lehet akár 2 méteres is. Szerinted nem telne rá az istállóknak? De nincs rá szükség.
2012. ápr. 20. 09:35
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem egy rajkó fan 12 éves muff vagy aki nem tudja megemészteni hogy a kedvencke rendszeresen belefosik a verdába :) Csövezni meg nem fognak, mivel minden gramm számít. De ha annyira nagy valaki lennél ezt talán tudnád. :P

2012. ápr. 20. 17:38
 14/14 anonim ***** válasza:

#13!

Nem vagyok olyan nagy azt nem mondtam egy szóval sem. 12 is elmúltam már egy jó ideje. Na de mindegy, gondolj amit szeretnél és továbbra is élj abban a hitben, hogy összecsinálják magukat a pilóták a versenyautóban... :D

2012. ápr. 21. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!