Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Valaki tud ja, hogy a hungaror...

Valaki tud ja, hogy a hungaroringen milyen jeggyel lehet bemenni boxlátogatásra az F1 idején?

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát én tavaly úgy voltam bent a boxutcában, hogy Arany Club Tribün belépő kártyám volt, és így csütörtökön mehettem be, jobb is volt, mert még nem volt annyi látogató, és így legalább pár autó összerakását is lekaphattam. :) De egyébként ha a legdrágább jegyet veszed, ami a Paddockba szól, bármikor lemehetsz oda, ehetsz, ihatsz, monitorról is nézheted.
2012. ápr. 6. 08:15
 2/7 SIku77 válasza:
én csak gold A tribünben voltam cask pénteken de úgy nem lehet bemenni
2012. ápr. 6. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
arany club tribünnel csütörtökön gond nélkül bementem.
2012. ápr. 6. 19:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. ápr. 6. 20:02
 5/7 anonim válasza:

Helo :-)

Nekünk még soha nem volt arany meg gold meg akármilyen drága jegyünk, pedig már hatszor voltunk és a boxutcába minden érvényes jeggyel be lehet menni csütörtökön délután 4 órától egészen este hétig. Tök mindegy, hogy az a jegy 5000 Ft-os vagy 144.000 Ft-os.

2012. ápr. 8. 11:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Én is így hallottam.
2012. ápr. 8. 12:54
 7/7 anonim válasza:
és ha csak simán péntekre szóló jegyed van, akkor azzal is be lehet menni a boxutca látogatásra?
2013. júl. 11. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!