Te még akkor is a kedvenc F1-es pilótádnak szurkolsz, ha már nem győz?
Mindig olyannak szurkoltam, akiben bent volt a győzelem.
Ha sokáig nem győzött, annak is láttam az okát, és nem pártoltam el tőle. De több pilótának is szurkolok. Régi kedvencem Raikkonen, és mindig annak a csapatnak szurkoltam, ahol ő volt. Azóta, hogy nem volt 2 évig, Vettelnek szurkoltam a legjobban. Most mindkettőnek.
És ha egyik sem győzne, akkor sem pártolnék el tőlük, ugyanis nem csak a pilótákon múlik. Egyébként, ha nem ők vannak az élen, akkor is van más csapatoknál is sorrendem, hogy csapaton belül kinek szorítok a győzelemért, ha már az én kedvenceim nincsenek ott.
én még akkor is szurkoltam a kedvenc pilótámnak, amikor a pontszerzés is jó teljesítménynek számított a csapattól (Button, Honda 2007-2008).
aki mindig annak szurkol, aki nyer, az nem is igazi szurkoló, csak divatmajom.
2 éve Nico Rosberg-nek szurkolok. Ha átmenne másik csapathoz, akkor is neki szurkolnék. (Mondjuk annak nem örülnék ha pár éven belül egy HRT szinű csapatnál látnám) Persze szokott sületlenségeket nyilatkozni, de ő tudja ( 2006 előtt Schumi-nak szurkoltam, és még most is örülök neki ha nyer, vagy legalább pontot szerez).
Hajrá Mercedes! :)
"Vettel fantasztikus, én már a McLarent kezdem félteni tőle, mert ha ő egyszer vérszemet kap, semmi sem állítja meg."
Kaphat akármilyen vérszemet, most nem olyan ütőképes a RedBull és ez a tény már önmagában elég ahhoz, hogy megállítsa és eddig meg is állította... Élről indulva legjobb autóval könnyű volt nyerni... idén jött a pofáraesés.
Kérdésre válaszolva: Igen mindig a kedvencemnek szurkolok. Egy kivétel van Schumi, mert őt régen utáltam, de most örülnék neki, ha be tudná bizonyítani, hogy 40 felett is lehet futamot, esetleg vb-t nyerni. Sokkal nagyobb szó lenne, mint legfiatalabb világbajnoknak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!