Ti örültük, hogy jövőre nem az RTL-KLUB fogja közvetíteni a Forma 1-et?
Tök mindegy melyik TV közvetíti (azért legyen raja a kábelen).
A Palikot én is visszasírom.
Igen, örülök.
Szeretném ha Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán közvetítene, de Palik a mindenem:D ESetleg LAci mellé egy Horty Gábor? Csak akkor minimum 12-es karikával kellene közvetíteni, mert amit az az ember élő adásban művel♥
Tudom, hogy most meg fogtok kövezni, de én a legjobb SZAK kommentátornak Dávid Sándort tartom. A hangja miatt kissé unalmasnak tűnt a közvetítése, de óriási tudással volt felvértezve.
Persze mellé egy szórakoztató Palik Lackónak nem lennék ellensége :)
Csak amiatt aggódok, hogy az M1 majd valami gyatra kommentárt alkalmaz majd, amivel elszúrják az egészet.
Dávid Sándor altatóorvosként is nagy karriert futhatott volna be (bár még nem késő), Gundel T. hangja és stílusa a focihoz nagyon jó, de F1 kommentátorként nem tudnám elképzelni. Mezei Dániel régen, Palik mellett jó volt, de egyedül nem lenne az igazi. A lehetséges alternatívákat ismerve én komolyan örülnék, ha a Czoller Gyula maradna legalább az egyik mikrofonnál - ha másért nem is, 10 év alatt legalább megszoktuk a hangját és úgy ahogy ő is belerázódott a szövegelésbe. Palik comeback-jére -sajnos- nem igazán fogadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!