Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Vajon ki lesz az F1 kommentáto...

Vajon ki lesz az F1 kommentátora, ha átkerül a közvetítés az M1-re?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 10:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is erős a gyanúm, hogy bizony visszasírjuk még a sokat szidott Gyulát...:/
2011. nov. 19. 09:38
 12/25 anonim ***** válasza:
Valószínű marad ez a felállás bár örülnék egy Weber-Szujó párosnak. Palik addig biztosan nem fog visszatérni amíg a narancs szín a divat otthon....:)
2011. nov. 19. 20:05
 13/25 anonim ***** válasza:
Én nagyon bírom Gyulát, nem is értem mi a baj vele :) Remélem marad ez a felállás. Esetleg egy Palikot :) De az M1-en mindig olyan kommentátorokat találnak, hogy bármilyen izgalmas is a verseny, bealszol :S
2011. nov. 19. 22:40
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekem az a tippem, hogy Czollner Gyuszi - Mezei Dániel párosítás lesz.
2011. nov. 21. 21:54
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha ennel is rosszabb lesz, akkor streamen fogom angolul nezni...Coulthard biztos jo kommentator:)
2011. nov. 22. 13:04
 16/25 anonim ***** válasza:

Gyulánál nem nehéz jobbat találni, mióta nincs Palik senki sem szól rá ha hülyeségeket beszél össze-vissza. AgyaláGyula tud érdemes dolgokat művelni, az különösen atombomba élesítő szokása, mikor a Palik féle ordítozást próbálja utánozni, és csak kislányos nyöszörgésre futja. Még jó, hogy Paliktól a hangos lihegést nem tanulta el (tavaly mikor utoljára közvetített akkor szokott rá Palik erre).

Wéber nem közvetít rosszul meg ő legalább valamit ért is ahhoz, amiről beszél, Walter Csaba szintén.

Viszont én örülök, hogy az M1-re visszakerül az F1, mert legalább reklámok nem lesznek meg bugyuta felvezetőműsorok előtte. Mint a régi szép időkben a rajt előtt 5 perccel kiadják az élő képet és kész, a pezsgőzésig megy megszakítás nélkül.

Arra csak a nagyon régi fanok emlékezhetnek ,hogy 1994-ig megesett, hogy megvágva és felvételről adták le a futamokat, de ennek már régóta vége.

2011. nov. 23. 08:34
 17/25 anonim válasza:
Az előttem kommentelő szamárságot ír,amikor arról beszél,hogy 1994-ig esetenként,felvételről,megvágva közvetítették a versenyt.1986-tól/a kezdetektől/láttam minden futamot.Mindegyiket élőben közvetítették.Volt megvágott,nem élőben közvetített műsor,de az az esti mese volt.Az ma is így megy.Szerintem Rákai Kálmán Philip kiválóan tudná közvetíteni.Ő kb 100 ezer embert szemrebbenés nélkül 2 milliónak lát.Egy versenyen ez nagyon fontos.Nagyszerű lenne Papp Dániel riporter is.Ki ő? Azt kérded.Tudod ő volt az a riporter ,aki szemrebbenés nélkül meghamisított egy tv riportot, OV politikai ellenfeléről.Elkövette azt a baromságot,hogy az eredeti riportot is fent hagyta a neten.Amikor a hamisított riport lement a TV híradóban, a miniszterelnök azonnal kinevezte az összes közszolgálati tv és rádió hírigazgatójává.Szerintem ő is közvetíthetné a F1-et,mert szárnyal a fantáziája.Ketten együtt nagy élményt szereznének nekünk.
2011. nov. 23. 18:44
 18/25 anonim ***** válasza:

Én vagyok az előző és nekem van olyan felvételem most is, pl. az 1994-es évadzáró futamról ,ahol kb. egy órás vágás van és azt így adták le az MTV-n. 1992-ben is sok megvágott és felvételről leadott futam volt. 1991 előtt pedig alapból nem közvetítették az összes futamot inkább csak az európaiakat, de ott se mindet. Sőt én elég régóta keresem és mások is az 1994-es imolai futamot magyar kommentárral, de senkinek sincs meg sőt 1994-ből a német előttről egy sem került elő, gyanús, hogy nem is adtak le több futamot.

Van egy 0990-es monacoi futam is nálam, ott többször elkapcsolnak pár percre és le is keverik még a vége előtt

2011. nov. 25. 13:39
 19/25 anonim ***** válasza:
Egyébként nem 1986-tól hanem 1976-tól közvetít az MTV futamokat. De egészen 1991-ig nem közvetítették megvan az 1991-es évadnyitó is, azon el is mondják az elején, hogy mostantól mindegyiket közvetítjük.
2011. nov. 25. 13:41
 20/25 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem találod a futmot nem azt jelenti, hogy nem adták le.. a 94-es imolai futamos speciel élőben nyomták...
2011. nov. 25. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!