Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Melyik Forma-1-es nagydíj...

Melyik Forma-1-es nagydíj volt az, amikor Hakkinen és Schumacher végig egymást előzgetve küzdöttek az első helyért?

Figyelt kérdés

Még fiatalka voltam, és csak arra emlékszem, hogy hol az egyik vezetett, hol a másik... Lehet, hogy több ilyen verseny volt, de az emlékeimben frissen él egy, mert két bátyám a két riválisnak szurkolt, és folyton egymást hívogatták telefonon, hogy "hahaha, nyerni fog Schumi" "hahaha, nem is, mert Hakkinen".

Engem nem érdekelt túlzottan az autóverseny, de erre a nagydíjra most kíváncsi lennék... ez szerintem volt már jó 10 éve... Van ötletetek? Esetleg ha videót találtok róla (magyar közvetítéssel), belinkelhetitek!

Köszi előre is! (mj: lány vagyok, ezért nem rémlik tisztán :P)

2009. máj. 6. 09:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Valamikor 2000-ben volt, viszont a pontos versenyre nem emlékszem.

A youtube-on rengeteg video van ilyen jelenetekről. Íme egy:

http://www.youtube.com/watch?v=QAtmpHaY8Gk

2009. máj. 6. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, erre a linkre én is rábukkantam, de úgy emlékszem, hogy az egész verseny szinte erről szólt. Mikor már biztosnak tűnt, hogy az egyik nyer, a másik került fölénybe... És biztos, hogy nem a "most akkor ki nyert?" c. videó, mert nem ilyen szabálytalanságokon, meg kiállításon múlt... Hanem ilyen utolsó pillanatokban történő előzéseken...
2009. máj. 6. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:

2000 Belga nagydíj pl. ilyen volt, Hakkinen a végén jobbról előzte meg Schumit.

Szép manőver volt:

http://www.youtube.com/watch?v=8oofueMDBwg

2009. máj. 6. 13:34
 4/4 A kérdező kommentje:
az első link ugyanez a video volt... nem ezt keresem. de azért köszönöm az igyekezeteteket! :)
2009. máj. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!