Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » 2016-os olimpián milyen...

2016-os olimpián milyen számban lenne esélyem indulni? (nem vicc, nagyon komolyan kérdezem)

Figyelt kérdés
Kitartással nincs gond...3 hónap alatt fogytam 11 kilót és 1 év alatt lettem a suli utolsó futójából az első vagy legalább is a top 3-ban vagyok és sok érmem van..de nem csak futás érdekel.5 éve vagyok aktiv sportoló.Szálkás lábakkal és aránylag elég nagy felsőtestel . Tehát felül nagyobb vagyok mint alul.70 kiló környékén.19 éves vagyok, nagyon jó fizikumú és sok sportot próbáltam, erősségem a hosszútávfutás 3000 méter és afelett. Bringázás és Ketrecharc ami jólmegy és 172 cm magas vagyok.
2011. okt. 22. 12:10
1 2 3
 11/28 lee12 ***** válasza:

:D te még nem verekedtél boxolóval (boxoló alatt tekintsük azt a személyt aki minimum 3 éve jár és nem pózer kis senki aki egyből villog vele)

utcán kezdjük azzal hogy nem vagy bemelegítve így fejrúgás nem valószínű max comb meg taposórúgás

vegyük számításba azt is hogy egy boxolónak olyan lábmunkája van amely miatt eltalálni az életbe nem fogod max akkor lehetne ha támad és a közeledbe van de így se valószínű mivel kézzel tud védekezni

viszont ha te támadsz rá akkor helyből lefordul és te elszállsz a messziségbe vagy pedig ő hátrál de akkor hozzá se tudsz érni mivel bitanggyorsan hátrál és mozog

mma sok mindenhez értenek de csak kicsit így ilyen mindenesek lesznek

ezenfelül utcán nem tudom verekedtél e de a rugásnál igen instabil helyzetbe vagy és így simán felborítanak

ezenkívül ütni se tudtok normálisan inkább parasztlengőztök és ilyen viccesen cséplik egymást a kezük meg leesik

igazából semmit nem tudnak csak verekednek nem pedig ésszel harcolnak

úgyhogy ha megtámadsz egy boxolót akkor ő elmozog és annyi ha nem akarja akkor hozzá se tudsz érni

ha ő támad akkor rughatsz rá egy combost de attól még nem esik össze(4 től már talán) de amikor rugsz ő utána már ott áll előtted és addig üt ameddig össze nem esel és aztán elfut mivel utcán nem kombókat ütnek hanem egyfolytába ütnek és időd se lenne felnézni

2011. okt. 24. 18:30
 12/28 anonim ***** válasza:

Mi az h 1 túgástól nem esik össze?Én thai boxolok,karatéztam is,elég kemények a csontjaim de nekem már törték el a combom egyetlen 1 belső combossal.Igen,verekedtem már boxoló ellen(az ő elmondása szerint 4,5 éve boxol,bár azért én ebbe nem vagyok biztos),én is,és 2-3 edzőtársam kivételével mind1ik ledarálta őket.Igen,verekedtem már utcán is,csak úgy poénból megütöttek a délin.És am ez mennyiben változtat a helyzeten?Megvertem mind a 2-t(csak jöttek a biztonságiak).És te verekedtél már utcán?Látszik,h nem.Mondhatsz nekem akármit,de 1 erős szemközti tolórúgást naon nehéz kivédeni.Mondhatod nekem,'h de lefordulnaaa meg....izé....bigyó....stb...',de egyszerűen nem lenne rá ideje,pláne,h semmit nem tanult rúgások kivédéséről.És h is akar földrevinni 1 boxoló?Thai Boxban vannak födrevivő technikák és ellentechnikák,én meg tudnám csinálni,de 1 boxoló nem.Tolórúgással hasba rúgom,és akk mit csinál?Odarakja a kezét?Attól még ellököm.Lefordul?Tolórúgás lábujjhegyen van,simán utána fordulnék,és ugyanúgy megrugnám.És most jöhetsz azzal,h én h csinálnám.Elkapnám a lábát és leforgatnám.Így lehet védekezni,de 1 boxoló nem tudna,mivel ő nem kapott rá képzést.De én kaptam rá kézést.Én földre tudnám vinni,ő nem.És ha földön vagyunk,akk mit csinál?Én tanultam muay borant,annak van földharc része,fojtások,dobások,és ő mit csinál?Szenved,mert nem tud kijönni a fogásból.Miért?Mert nincs rá képzettsége.Miért?Mert boxol.

És mi az,h olyan lábmunkája van,h nem érem utol?olyan nincs.Ő hárafelé megy,én előre,tehát gyorsabb vok.Annyi a dolgom,h mek utána,fedezékben maradok,párszor megsuhintom,h felvigye a védelmét,aztán olyan belső combost kapna,amitől széjjeltörik a combja.

Ennyit érsz a boxoddal(naiv)

2011. okt. 24. 21:15
 13/28 A kérdező kommentje:
Úristen erre válaszolni se lehet...xDD asszem te életedben nem láttál MMA harcost ...parasztlengő egy profi mérkőzésen xD :D szólj ha majd látsz olyat :D akkora baromságot hordtál össze hogy az hihetetlen ...nem tudom ki lehetsz de olyan szinten érthetsz a küzdősportokhoz mint én a kötőgetéshez ...
2011. okt. 24. 21:22
 14/28 A kérdező kommentje:
ez lee12-nek szólt..carbon egyetértek veled én 2évig MMA-am ,minden tiszteletem azé a sporté..sikeresen megtanít utcán verekedni : )
2011. okt. 24. 21:24
 15/28 anonim ***** válasza:
am melyikre nem lehet válaszolni?(nem teljesen tiszta).
2011. okt. 24. 22:12
 16/28 A kérdező kommentje:
írtam alatta hogy nem a tiedre nem lehet válaszolni hanem az elözőnek a válaszára xD
2011. okt. 24. 22:45
 17/28 lee12 ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VX430..

1:25 től pl ott van

és te még nem bunyóztál rendes boxolóval

aki versenyszerűen űzi annak a közelébe nem jutnál a gyenge védekezéseddel

de tök mind1 hogy melyik a jobb mert emberfüggő minden

2011. okt. 26. 19:08
 18/28 A kérdező kommentje:
Ez két MMA-s te szerencsétlen...istenem....hidd már el hogy szétrúgjuk elöbb a lábát minthogy ütne...találd már ki hogy a karja hosszabb mint az én lábam....
2011. okt. 27. 15:35
 19/28 lee12 ***** válasza:
te idióta te mondtad hogy nem találok olyan mma videót ahol parasztlengő van és nini csak van
2011. okt. 27. 17:07
 20/28 anonim ***** válasza:
Basszus lee12,hogy te mekkora gyökér vagy.......
2011. okt. 27. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!