Overdoose, mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 18:26
2/8 anonim válasza:
Sok-sok évnyi tenyésztés, hatalmas szerencse, óriási genetika. Persze ezekkel a lovakkal úgy bánnak, mint a hímes tojással, minden körülményt az ideálishoz közelítenek a teljesítmény érdekében. Doppingolásra nem sok esélyt látok, mert ahol ekkora pénzekben játszanak, ott elég szigorú ellenörzések szoktak lenni.
3/8 anonim válasza:
Tud futni,az biztos,csak mostanság kicsit túl sokat folyik...(a csapból);)
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem hogy dopping! Nem dopingolna egy olyan tulajdonos aki a ló egészsége érdekében nem indította újra a lovat Párizsban! Szerintem még fáradtan is nyert volna!
A vasárnapi versenyen eredeti ideje 52.6 mp volt, ezt két másodperccel rosszabbra változtatták!!
Miért?????
5/8 anonim válasza:
Biztos,hogy nem doppingolják,nem kockáztatják az egészségét meg a nyerhető versenyeit.
A származása egyébként telivérben nem világszám,ezért nem is foglalkoztak volna vele Angliában különösen,ha ott marad,mert ez alapján nem néztek ki sokat belőle.
Az angol ménes egy képviselője nyilatkozta ezt.
A ló most sánta,nem biztos,hogy Angliában versenyezni tud.
6/8 anonim válasza:
Hát szerintem tehetséges egy ló, az biztos. egyet viszont nem tartok jónak, hogy mint ahogy előttem is mondták, hogy mindenhonnan ő folyik. én szeptemberben voltam a távlovas világbajnokságon. azt senki nem tudósította hogy mi volt, de Overdosról már akkor hallhatunk valamit ha egy rosszat lépett vagy valami. amúgy jó ló, és remélem szép eredményei lesznek
7/8 anonim válasza:
Rendesen tönkretették,nem tudni,futhat-e még valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!