Szerintetek lesz-e meg Palik kommentator?
czollner "hát de ott a féktávon... ot valahogy meg kell állni majd ... úristen"
palik "hát majd megállnak ezért ne izgasd már fel magad gyulám kikészülsz itt öregkorodra"
engem is irritál czollner a sok rinyálása miatt meg ha már valami akció történik szívinfartust kap
vissza palikot... és ő azért ért is a forma 1-hez csak megpróbálja a dolgokat egy hétköznapi ember szintjén elmagyarázni... vissza néztem pár régi futamot jó pár jóslatot mondott akkor a jövőre nézve és szinte mind bejött
palika legjobb!! :)
Sziasztok.
Néhány napja láttam egy Litkai Gergely stand up-ot. Volt egy kedves mondata: "Palik László szindróma=kocsit lát, üvölt, nem érti" És milyen igaz:P De mindezek ellenére Palik kell a kommentátori székbe! De könyörgöm Walter Csaba és Czollner Gyula miért van ott? Szujót F1 komentátornak!(Palik mellé)
Nekem walterrel semmi bajom azért ért ő hozzá
de czolnerrtől még semmi extra információt bármiről is nem hallottam.
a czolner palik páros jó volt. Ez a Walter csaba mindig megismétli czolnert és aztán kitoldja valami sületlenséggel.
Most ezen a kommentátor pároson érezni lehet az eröltetettséget
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:57
ezt a palik csinálta mindig ha észrevetted volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!