Miert erdekli az embereket a foci, az F1 stb?
Figyelt kérdés
pl. Ha valaki nezi az F1-et es Hamiltonnak szurkol es kiesik Hamilton elkezd ordibalni, ideges lesz...
vagy, Manchester szurkolo reven kap egy golt a csapata ugyan ez.
Miert erdekli az embereket, hogy az a teljesen idegen ember nyer-e, vagy nem?
2011. júl. 13. 23:35
1/8 anonim válasza:
fogd fel úgy mintha a családtagod/legjobb barátod... indulna egy ilyen futamon vagy épp focizna. nem neki szurkolnál a legjobban? és ha kiesik akkor te is orditanál :)
2/8 anonim válasza:
engem ez a 2 érdekel csak, de azért nem kapom fel nagyon a vizet, ha nem az nyer, akit én akarok. nem tudom megmagyarázni. biztos volt neked is olyan, h valahol, szurkoltál valakinek (mondjuk egy barátodnak valami versenyen?), és nem ő nyert, ezért szomorú voltál és ideges. :D
3/8 A kérdező kommentje:
En is nezem mindkettot, es kedvenceim is vannak akiknek szurkolok!
Csak nem ertem miert izgat engem.
Huu ez nagyon hulyen jott ki xD
2011. júl. 13. 23:45
4/8 anonim válasza:
4 éve nézem a forma-1-et és kedvencem interjúit, videóit mindig megnézem..tudok róla majdnem mindent és olyan, mintha már családtag lenne xD
5/8 ekeke válasza:
Mert nincs értelmes dolguk, valótlan dolgokkal kötik le a figyelmüket valós cselekvések helyett. Érdemes lenne változtatni.
6/8 ✮ʝօк válasza:
Ennél hülyébb kérdést nehéz lett volna kiírni. Miért nem tetszik ha valaki aki szimpatikus, veszít? Válasz: azért mert ember vagyok.
7/8 A kérdező kommentje:
Lattam mar 100x hulyebb kerdest is itt :P
2011. júl. 16. 12:18
8/8 ✮ʝօк válasza:
jah és követed a hülyék példáját? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!