Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek meddig marad...

Szerintetek meddig marad Schumi az F1-ben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 00:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Még 1 évet jósolok neki. De ennek már sajnos nincs értelme. Az a baj, hogy nem a csúcson fogja abbahagyni. Akkor nem így emlékeznénk rá, mint aki visszatért, de nem tudott mit csinálni.
2011. júl. 11. 01:13
 2/15 anonim ***** válasza:
1-2 év az utóbbi futamokon kezd magára találni szóval jó autóval bármi lehet ebből. Nem vagyok Schumaher rajongó régebben kifejezetten rühelltem.
2011. júl. 11. 10:03
 3/15 A kérdező kommentje:

Annak orulok, hogy az utobbi futamokon rendre veri Rosberget, csak ekeg peches mostanaban...

Ha jovore jo lesz a Merci barm lehet

2011. júl. 11. 12:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor azt olvastam, hogy hosszabbítani akarnak vele, szóval szerintem marad még 1-2 évet. Kezd egyre jobban magára találni, Kanadában akár még egy dobogó is meglehetett volna.
2011. júl. 12. 14:12
 5/15 anonim válasza:
100%
Szerintem ezt nem lehet előre tudni.Shumi németként talán a német márka Mercedes F1-es szereplését,valódi visszatérését szerette volna nevével,személyével segiteni.Az eredmények pedig szerintem még javulhatnak,és sokkal inkább a gép van hátrányban és nem a pilóta a vetélytársakkal.Azonban egy tapasztalt pilóta nagyon sokat tud segiteni tanácsaival és így tovább.A Mercedest pedig talán ez motiválta ebben a dologban.Remélem a józanság felűlkerekedik a mindenáron való bizonyítással szemben.Nagyon szomorú lenne,ha ne adj Isten újabb legendával bővülne Senna és a többiek égi versenyistállója.Végül annyit még,hogy a Ferrari is volt már mélyponton és ha emlékszünk még nem kisrészben Shuminak köszönhetően van a csúcson.Akinek tetszik ,akinek nem akkor és ott Ő volt a bajnok,és hogy annyiszor az már nem lehet pusztán technikai fölény.Ahhoz egy olyan nagyszerű pilóta is kellett amilyen Shumi.
2011. júl. 13. 12:10
 6/15 anonim válasza:

Anno az 1990-es években, mikor a Benettontól a Ferrarihoz ment, akkor is szenvedett pár évig, amíg ütőképes nem lett a technika. Ma az a gond, hogy hiába lehet nagy tapasztalata, de már idős, igaz a Forma1 történetében már volt 50 évesnél idősebb versenyzőre is példa. A VB címeit már senki sem veheti el: 1994,1995,2000,2001,2002,2003,2004.

Összesen 7 db, tehát hétszeres világbajnok, így valószínűleg hosszú ideig csúcstartó lesz ebben. Egyeseknek Ayrton Senna de Sylva az örök No1, másoknak Michael Schumacher, valakinek meg Fernando Alonso.

2011. júl. 14. 07:30
 7/15 anonim válasza:

Addig amíg le nem ég az összes bőr a képéről.Olyan ragyogó előélet után szerintem nagy szégyen volt a 3. sorba beállni.

Én a helyében dicsfényben kiszálltam volna a cirkuszból.

Úgy látszik akinek sok van, annak még több kell!

2011. júl. 16. 12:05
 8/15 A kérdező kommentje:

SZERINTEM azert johetett vissza, mert unatkozott.

Gondoljatok bele, tobb, mint 10 evig ezt csinalta, lehet nem egyan olyan az elete nelkule.

A Merci egyre jobb! Addig tuti nem vonal vissz, amig nem szed ossze legalabb 1 futamgyozelmet.

Azt hiszem Alonso mondta, hogyha mindenki ugyan abban az autoban ulne, Schumachertol felne a legjobban.

Meg mindig van olyan jo, mint Hamilton, Vettel, vagy Alonso.

2011. júl. 16. 12:15
 9/15 anonim válasza:

hát nem sokáig az biztos.:D semmit nem csinál mindig az utolsók között van vagy ha szerencséje van a középmezőnybe.:D de sztem ezt az évet még vhogy kihúzza.xd

még ha vissza is menne a ferrárihoz kövi évbe akkor se lenne semmi változás.. de tuti h nem megy vissza mert azt beszélik h az alonso marad és meg mellé a webber.:D

2011. júl. 17. 13:13
 10/15 A kérdező kommentje:

Meg, hogy a mezony vegen!!!

Kanada: 4.

Silverstone: Ugy behozta 9.-nek az autot, hogy Stop and Go-t kapott, es kb egy teljes kort vegig vezetett leszakadt vezetoszarnyal!

Szal ennyit errol...:P

2011. júl. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!