Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Sebastian Vettel vagy Fernando...

Sebastian Vettel vagy Fernando Alonso?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 10:40
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 Fuuton ***** válasza:
Ez csak amolyan kiegészítés lett volna.
2011. júl. 11. 19:25
 42/62 A kérdező kommentje:
Okééé :)
2011. júl. 11. 19:37
 43/62 anonim ***** válasza:
OFF: Vettel csak szerencséből nyer? Persze. 1 példát tudok felsorolni, amikor szerencséből nyert. 2008 első győzelme Olaszország, Monza lehet, hogy te azt szerencsének veszed, hogy a legrosszabb autók egyikével, amivel már az is nagydolog, ha pontot szerzel ő esőbe megnyerte tisztán az időfutamot és a futamot. Ez nem szerencse. 2., 3., 4., 5. győzelme 2009-be volt. Kínába esőbe poleból végigvezette a futamot az biztos, hogy nem szerencse. Nagy-Britanniában és Japánban szintén ez volt. Abu Dhabiba volt az egyetlen szerencsés győzelme, amikor Hamilton kiesett előle, de ő nem volt riválisa szóval azért nem olyan fontos szerencsés győzelem volt Barrichellot meg mindenképpen megverte volna. 2010-be volt a 6., 7., 8., 9., 10. győzelme. Malajziába lerajtolta Webbert az nem volt szerencse. Európába végigvezetett egy unalmas futamot szintén nem szerencséből. Japánba úgy, mint tavaly tisztán nyert. Brazíliába valahol a rajtnál vagy utána tisztán megelőzte Hülkenberget nem szerencséből és a futam is tisztán volt meg neki. Abu Dhabiba megint végigvezetve a futamot a poleból tisztán nyert. Szerintem ide értetted, hogy a vb-t Petrov miatt szerencséből nyerte meg, de könyörgöm az nem szerencse, hogy a béna Alonso még őt se tudja megelőzni és beragad mögé. 2011-ről ne is beszéljünk. Spanyolországon kívül gyönyörűen végigvezette az összes futamot a poleból ott meg tisztán megelőzte Webbert. Vettel 1-szer nyert szerencséből, a 16 győzelméből. Nézzük Alonso-t! 2003-ba tisztán poleból nyert Magyarországon. 2005 Malajzia, Bahrain szintén ugyanilyen tiszta győzelem. San Marino az 1. olyan győzelme eddig, amit szerencséből nyert mivel megállt Räikkönen McLarenje előtte. Európa rögtön a 2. győzelme, amit szintén szerencséből nyert, mert az utolsó körbe Räikkönen gumija miatt elszállt. Franciaországba is valószínűleg legyőzte volna Kimi de ott rajtbüntetést kapott motorcsere miatt talán ezt ne vegyük, bele elengedem. De rögtön a 3. szerencsés győzelme Németország szintén Räikkönen esett ki előle kuplung problémák miatt. Kína egy tiszta győzelme volt poleból. Nézzük 2006-ot. Bahrein és Ausztrália tiszta előzéssel nyert versenye volt. Spanyolország, Monaco, Nagy-Britannia és Kanada tiszta poleból indult győzelme lett, de azért Monacon tudnék vitatkozni Schumacher büntetésével, de jó ezt is inkább hagyjuk! Japán a 4. szerencsés győzelme, mert Schuminak megállt az autója előtte. 2007-be Malajzia tisztességes győzelme volt, mert a rajtnál lenyomta Massát. De ez a 16. győzelme, vagyis Vettel 16-ból egyszer nyert szerencséből Alonso meg 4-szer, de még 2-n tudnék vitatkozni. A másik 3 győzelméből 2 tisztán poleból volt 1-en meg leelőzte az előtte lévőket tisztán. 2008-ba 2 győzelméből 1 csalásból volt Szingapúrba 1, meg ami ugye Japánba volt az igazából Räikkönennek járt volna, de engedjük el ezt is. Szóval 5-nél tartunk. 2010-be, Bahrainbe és Koreába Vettel kiesett előle technikai problémák miatt, vagyis 7-nél tartunk. Németországba szintén csaltak csak ott ugye Massa versenyét vették el, vagyis 8-nál tartunk. A másik két futamot tisztán poleból megnyerte az oké volt. 2011-be most nem láttam a Brit futamot, de azt olvastam, hogy ott is bokszkiállások miatt tisztán nyert szóval összegezve: Vettel: 16 győzelem, 15 tisztán, 1 szerencséből, 4 szezon. Alonso: 27 győzelem, 19 tisztán, 8 szerencséből, 9 és fél szezon és 3 győzelem, amivel tudnék veszekedni azon, hogy nem szerencsésnek mondható-e.
2011. júl. 11. 20:26
 44/62 A kérdező kommentje:
Direkt miattad írtam ki a kérdést újra..
2011. júl. 11. 20:37
 45/62 Fuuton ***** válasza:

Vettel szerencsés győzelme volt egyértelműen 2011 Monaco is.

Alonso 2005-ös imolai győzelme meg nem volt szerencse, Kimit megelőzte volna, Schumacher meg nem is tudott vele mit kezdeni, pedig 2.5 másodperccel verte a mezőnyt!

2011. júl. 11. 22:26
 46/62 A kérdező kommentje:
Ne kezdjetek el vitázni! Csak egy név és ennyi.
2011. júl. 12. 09:46
 47/62 krisz307 válasza:
0%

S. Vettelnek ki van nyalva a pi##ája.

Ez a Silverstoni futam is olyan volt hogy Webber meg tudta volna előzni Vettelt de csapatrádión azt mondták Webbernek tartsa a távolságot Vettel-től.Szóval aki azzal jön hogy Vettel ilyen meg olyan jól vezet azt most ki kell hogy ábrándítsam.(Tudom hogy már szavaztam csak le akartam írni hogy én nem azért mondtam azt hogy Vettel mert neki szurkolok csak nyilvánvaló hogy ő fog nyeri és nem a tudásának köszönhetően hanem az autójának!!!!)

(Ha lehet ne töröljétek az üzenetemet!)

2011. júl. 12. 10:17
 48/62 Fuuton ***** válasza:
De nem is az volt a kérdés, hogy ki fog nyerni...
2011. júl. 12. 10:22
 49/62 A kérdező kommentje:
Kérlek fiúk..
2011. júl. 12. 11:34
 50/62 krisz307 válasza:

Fuuton válasza:

De nem is az volt a kérdés, hogy ki fog nyerni...

Őszintén megmondom szerintem mindkettő egy beképzeld alak de ha kettő közül kell választani akkor Vettel.

2011. júl. 12. 12:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!