Fémöszlány kérdése:
Ki jön idén osg12-re?
Figyelt kérdés
Nemet kort írjatok...jó lenne összefutni ott emberekkel. Aki kihagyja nem ember.:$2011. jún. 25. 12:14
2/16 OSGblogger válasza:
Én mindenképpen ottleszek :)
Tali a tetőn valahol
--EW--
4/16 A kérdező kommentje:
EW hiányzol:|
2011. jún. 28. 13:39
5/16 OSGblogger válasza:
Ti is nekem,paca-ékkal erősen gondolkodunk egy blogger csapatépítő tréningen azokkal akik a blogot üzemeltetik,de csinálhatnánk egy olyat is amin az egész tavalyi kiscsapat ottvan.Valahol Pesten kimenni a világvégére hegyre vagy valami zöldbe kaja-pia meg mi páran... :)
6/16 anonim válasza:
én megyek, de nem a Westend tetején lesz idén, hanem a Müpán. :D
16/L
7/16 OSGblogger válasza:
16/L ha a műjégpályára mész OSG-zni,akkor sajnos csalódni fogsz ugyanis a városligetben semmiféle OSG nem lesz idén,mert egy héttel előtte valami nagy rendezvény lesz ott és így cinkes felépíteni a pályákat meg mindent,szóval aztmondom inkább a Westendre gyere OSG-zni ott nagyobb esélyed van rá :D
Ha olvasod az Offline-t,akkor a mostani számban az 52-ik oldalon olvashatsz róla,ha nem szerezted be akkor a cikkemben a blogon itt [link]
Amint van új infóm kiteszem a blogon és a faceook-on is....
8/16 anonim válasza:
nem arról volt szó tavaly, h kinőtte az OSG a Westend-et? :D
9/16 OSGblogger válasza:
De igen arról volt szó és Műjégpálya volt a terv egészen májusig amikor is a Külügyminisztérium bejelentette,hogy egy héttel az OSG előtt valami rendezvényt szervez a jégpályára,éshát azt a rengeteg dzsuvát amit elkéne takarítani,többtízezer m3 víz rengeteg iszap és szemét,meg a fertőtlenítés...egy hét alatt lehetetlen... így maradunk még idén a Westenden,de lesz idén dirt pálya lelátóval,street park igazi utcai elemekkel,stb...érdemes eljönni,mint mindíg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!