Tényleg pelenkát hordanak a F1 pilótái?
külön pelenkát nem viselnek, de egy melegebb versenyen, ahol sokat isznak megeshet hogy beengednek egy keveset az overálba. a vastag külső ruha alatt van egy vékony, szintén tűzálló kezes-lábas, ami higiéniai célokat, leginkább az izzadság megfogását szolgálja, hogy ne a vastag cuccot kelljen állandóan mosni. esetleg egy kis csoki is megeshet, de általában kibírják.
a magyar kommentátorok is szokták néha ezt említeni, mikor egy hosszabb, melegebb versenyen épp nem történik semmi. elvégre nem ülhetnek kussban, szóval kell tartani a nézőket akár hosszú percekig is. nem olyan, mint a fociban, hogy azzal el lehet ütni az időt, hogy bemondod, kinél a labda.
Hát ez tényleg jó kérdés, de konkrét válasz nem érkezett(mondjuk autóversenyzőtől).Saját magamból kiindulva: ha autót vezetek még nem fordult elő velem hogy rámérett volna bármi vezetés közben!Ha pedig versenyzel akkor fokozottan koncentrálsz, így szerintem azt is elfelejted hogy fiú vagy e vagy lány, csak a feladatra koncentrálsz.
Mikor volt krosszmotorom, én napi 3-4-5 órát nyomtam folymatosan, nem kellett semmi ilyenósmin gondolkodnom.Viszont utána annál inkább :D
A búvárok hugyoznak az overallba hogy ne fázzanak, a bringások meg menet közben előveszik a brét, aztán hadd szóljon.
Némelyik focikapus meg odamegy a reklámtáblához és ott intézi el a dolgot, például Lehmann.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!