Melyik a legjobban fizető sportág?
Figyelt kérdés
Olyan, amiben a versenyzőket aránylag jól megfizetik. (Akár szellemi sportág)2011. ápr. 13. 13:57
1/9 anonim válasza:
Ismerek egy Golfozót neve Tiger Wodds ő a világ legjobban kereső játékosa! Én szerintem a Labdarúgók keresnek a legjobban,utánna következnek a Forma 1-es versenyzők, teniszezők!
2/9 anonim válasza:
focisták keresnek a legjobban, mert az a legnépszerűbb sport. ráadásul az F1-ben, teniszben, golfban néhány nagyágyú keres csak sokat, a többi vegetál. ehhez képest a fociból 10xannyian élnek meg, mert több játékosra van szükség.
3/9 lóf4szJankó válasza:
Ez realtiv ...mer pl. egy elso osztalyu golfozo,boxolo,futó stb. nagyon sokat keres,vszont akik ezekben a sportagakban atlagon aluliak azok nem elnek meg ebbol.
Viszont egy atlagon aluli futbalista ,.... aki pl. osztrak vagy nemet 4.-5. osztályban jatszik az is megél belőle.
4/9 anonim válasza:
Szerintem F1. A legtöbbent 10 milliónál többet keresnek és még az újoncok is kapnak 1 millát általában. Sőt Schumcher és Räikkönen több mint 40 milliót kerestek. Ezzel szemben a fociban max 25 milliót kapnak.
5/9 anonim válasza:
Az NBA-ben a kosarasok is 10 millió dollár felett keresnek.Igaz ott van egy ún. fizetési plafon (salary cap) mely szerint egy csapat csak bizonyos pénzt költhet a fizetésekre
7/9 anonim válasza:
Foci. sok játékos kell, sokan megélhetnek belőle. ráadásul népszerű, sok meccs van, sok belépőt adnak el, és sok szponzorpénz, közvetítési díj van .
8/9 anonim válasza:
Ez a lista jópofa, de:
Switzerland Roger Federer tennis ATP Tour $7,698,289 $65,003
Ezzel az a baj, hogy Federernek ez csak a tenisz versenyeken nyert (nyilvános) nyereménye. A Wilson - Nike - Rolex - stb. szponzorszerződéseiből 90+ Milliót keres.
9/9 anonim válasza:
esélytelen Pankráció füzet a legjobban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!