Balatonring nincs, így MotoGP sincs nálunk. Miért nem lehet a Hungaroringen tartani?
olyan kicsi a bukótere a hungaroringnek? :O
háth... kösz az infót
de van még Pannónia-ring és Kakucs ring
ott miért nem lehet?
hm ez jó kérdés mondjuk erre nem is gondoltam.
talán azért mert ha csinálnak egy new pályát akkor lehet sok pénzt a saját zsebbe tenni. így meg nem lehetne. De gondolom nem csak ezért nem lehet már meglévő pályákat használni. Lehet hogy nem felelnek meg a szabványnak. Jobb ötletem nincs
miért lehetne abból sokat zsebre tenni? itt minden csak viszi a pénzt...meg ha be vagy ígérve, hogy egy év múlva kész, 4 év múlva se lesz belőle semmi
ott meg kész a pálya :S
nem értem
nagyon helyre kéne tenni a dolgokat
Mert teljesen az f1re optimalizálták. Értem ezalatt pl. a bukóterek kialakítását. Az f1hez aszfaltozott bukótér kell, míg a motogpbe sóderágy.
Mondjuk hogy vitatkozzak magammal, ennek azért ellentmond vmelyest hogy most is van olyan pálya amelyik mind2 sorozatot vendégül látja (Barcelona, Silverstone, Sepang). Mindenesetre akkor is ezt szokták mondani okként ha felmerül a kérdés egy pálya kapcsán hogy miért nem alkalmas a gpre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!