Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Tervezi valaki hogy elmegy a...

Tervezi valaki hogy elmegy a 2012-es Londoni Olimpiára?

Figyelt kérdés
Indulnak magyar csoportok is? Jobb lenne csoportosan menni, mint egyedül:))) Engem pl nagyon érdekelne az úszás, a kajak-kenu, vizilabda... szal ahol éremesélyesek vagyunk:)
2011. febr. 8. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Döntsd el hogy mi érdekel, nehéz egyszerre úszásban és kajak kenuban is indulni:D
2011. febr. 8. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom csak megnézni szeretné,nem indulni. Egyébként ha lenne rá pénzem,akkor minden további nélkül mennék...
2011. febr. 8. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom nincs humorérzéked
2011. febr. 8. 20:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Hehe:) Jaja csak megnézni szeretném és hááát igen elég drágák a jegyek de nem akarom kihagyni:S
2011. febr. 13. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
élőbe nem olyan nagyszám. Az eurosport sokkal jobb képeket közvetít, mint a valóság pl egy teniszpályát is kivilágítva látunk, a valóságban pedig hót szar az egész. Én Pekingbe voltam kint az Olimpián és nekem annyira nem tetszett, de amikor itthonról az ismétlést néztem akkor kicsit másak voltak a képek.. csak egy vélemény
2011. febr. 22. 16:56
 6/7 ekeke válasza:
Én nem. Ha sok az időd, benevezhetsz nálam: kerttakarítás, sittlapátolás, ásás a festői Martonvásáron, madárfütty és napfény ingyen van.
2011. márc. 1. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
NEM!
2012. jan. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!