A lányom 7 és fél éves, versenyszerűen úszik. Lehet, hogy titkol valamit? Fontos!
Jézusom:OOOO
Szerintem:
1. Ha valamit beszedetnek a gyerekkel, minimum szólni kéne a szülőnek.
2. A gyerek nem poénból nem mondja meg, mit kapnak, lehet ő sem tudja, csak a tablettát adják a kezébe, vagy megmondták, hogy nem mondhatják el, mert baj lesz belőle.
A pisis ötlet jó, vizsgáltasd ki, vagy menj be az uszodába, vagy mindegy, hiszen ha nem hozhatod el, megnézni csak megnézheted, nem?! Ha jóba vagy valamelyik szülővel, beszélgess vele/velük erről, nem hiszem, hogy valamelyik is hagyná, hogy a hét éves gyerekét gyógyszerezzék.
Egyébként én is sportoltam 5 évet versenyszerűen, oké, hogy nem a válogatott szinten, de senki nem kapott semmi ilyet. Max azt mondták télen, hogy együnk sok narancsot, meg C-vitamint.
De volt egy lány, aki kellett egy meccsre, ez már NB1/Kielemt Liga (Országban legjobb hat csapat.) a lány beteg volt, 39es láz, de mivel szükség volt rá, beledöftek egy vitaminjekciót, aztán mehet, ugyanúgy lázzal, stb..
Szerintem a többi szülő nem tudja, hogy mi van ott, mert mindenki kíváncsi lenne, hogy mi az a bizonyos vitamin, hiszen ha annyi, hogy szedjetek egy kis C-vitamint, vagy valami, akkor azt úgy is megoldhatná, hogy ír a szülőknek egy kis papírt, gyerek hazaviszi, hogy figyelni kéne arra, hogy normális mennyiségű vitaminhoz jussanak..
Mindenképpen járj utána, mert ha csak egy kis aspirint etetnek velük, akkor sem engedhetik meg maguknak, hogy a szülő tudta nélkül adják be a gyereknek.
"2. A gyerek nem poénból nem mondja meg, mit kapnak, lehet ő sem tudja, csak a tablettát adják a kezébe, vagy megmondták, hogy nem mondhatják el, mert baj lesz belőle. "
Pont erre gondoltam én is:-S
Hát ilyen a mesébe sincs!!!!!!
Mi az hogy a gyerekemmel szedetnek valamit amiröl nem tudok?
Mire föl? Mi az, hogy nem tudsz, és tudhatsz róla? Már ez megér egy feljelentést a mai világban. Felháborito!!!!!
Doppingszintet csak doppinglabor mérhet, oda pedig a körzet nem tud beutalót adni.
Javaslom:
-Kislányom kicsi fehér a tabletta amit kapsz?
-Nem nagy piros.
Bemegyek a gyógyszertárba, kérek nagy piros vitamint.
-Kislányom, ezt ma magaddal viszed az edzésre, és amikor megkapod a napi vitamint, EZT beszeded, AZT belerakod ebbe a kis vízhatlan nylonba amit most adok neked!
Irány a gyógyszertár: Ismerik -e?
Ha igen, és vitamin nincs baj.
Ha nem, irány az edző, férjjel, retiküllel, retikülben a gyógyszerrel.
IGY biztos megmondja, mi az!!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!