Szerinted ki lesz a Forma-1 idei világbajnoka?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 18:53
11/22 A kérdező kommentje:
23:54
Talán egy kicsit de most nem ez a lényeg hanem az, hogy Webber valahogy behúzza ezt az évet:) Ha már Räikkönen nincs itt, hogy szétalázzon mindenkit:S
2010. nov. 11. 13:04
12/22 A kérdező kommentje:
Am köszi az eddigi válaszokat:D
2010. nov. 11. 13:04
14/22 anonim válasza:
Vettel, de Én is Raikönnennek szurkoltam :(
15/22 anonim válasza:
sztem is Schumacher , vagy az is lehet hogy petrov :D
16/22 anonim válasza:
Hemiltonnak örülnék, bár semmi esélye. :D De a 3 közül inkább Webber érdemelné meg...
17/22 anonim válasza:
Webber és Alonso között fog eldönteni, de Vettel kezében van a döntés.
WEBBER NYERI!!!!!!!!!!!!!
18/22 anonim válasza:
Vettelnek szurkoltam eddig, de aki minden alkalommal a csapattársának ütközik (akit egyébként egyáltalán nem bírok), az nem érdemli meg a címet. Szerintem Alonso fog nyerni, megvan rá az esélye. Számomra teljesen semleges alak, kár, hogy Ferrarival versenyez...
Azt viszont mindenféle elfogultság nélkül is ki merném jelenteni, hogyha Kubica kapna egy értelmes kocsit végre-valahára, az egész mezőnyt tudjukmivé verné ahol elindulna.
19/22 anonim válasza:
Alonso esélyei a legnagyobbak, de holnap bármi történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!