Lehet esélyem így atlétikában?
Figyelt kérdés
14 éves voltam, amikor elkezdtem atletizálni egy hobbi csapatnál, heti 5 edzésünk volt. Nem voltam kiemelkedő egyáltalán, azért is mentem oda mert rossz voltam futásban és csúfoltak az iskolában, de szerettem csinálni és volt akaraterőm hozzá. 1 év alatt 42 másodperces 200-ról 30-ra mentem (mondjuk tudom, ez még mindig nem kiemelkedő) Ezt körülbelül 2,5 évig csináltam, viszont utána beütött a covid és az edzőm, aki akkor már 87 éves volt nem élte túl. Ő volt az aki teljesen hitt bennem és látta az elszántságomat ezért a halála nagyon megviselt és a karanténok után nem tudtam visszamenni ugyan úgy az atlétika pályára, meg nem is lett volna kihez. Néha-néha futottam egyedül, volt hogy 16-20 kilométereket de a gyorsaságomat teljesen elveszítettem. Most viszont már 21 éves vagyok, Budapestre felköltöztem és itt kezdtem el az egyetemet ahol a tesi tanár kiszúrta, hogy van atlétika múltam és ajánlott egy csapatot. Én pedig már úgy érzem feldolgoztam azt, hogy az atlétikát az edzőmmel kapcsoltam össze és szeretnék úgy dolgozni, ahogy annó ő látta. Tudom, hogy késő ahhoz, hogy bármilyen válogatott vagy nagy versenyző legyek, de ismertek/hallottatok/ szerintetek lehetséges az, hogy ha sok sok sok energiát belefektetek akkor mondjuk egy magyar bajnokságon elinduljak? Az atlétikában mennyire ritka a késői kezdés?tegnap 23:01
1/3 anonim válasza:
Ezt itt neked senki sem fogja tudni megmondani.
Fordulj szakemberhez.
Keress amatőr sportkört.
2/3 anonim válasza:
Itt nézz körül, itt érdeklődj, kérj tanácsot.
Tudni fogják, hogy hol működnek ilyen amatő egyesületek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!