Mick Schumachert miért nem szerződtette jövőre a Mercedes Hamilton helyére?
"Magnussent is gyakran megszorongatta stb. Ez miért nem volt elég ez élcsapathoz?"
Dehogy szorongatta. Magnussen elég könnyen lenyomta, a csapat pontjainak nagy részét ő gyűjtötte, és általában időmérőn is előrébb végzett. Pedig hát a jó öreg Kevin sem az évtized versenyzője, a következő évre nem is szerződteti őt nem hogy élcsapat, de kiscsapat sem.
Mick nem egy nagy eresztés, a közelében sincs az apja tehetségének.
Az más kérdés, hogy ezt az Antonelli gyereket is az egekbe hájpolták a semmire, abszolút semmi kiemelkedőt nem mutatott és kiugró eredményei sincsenek, eddig azzal hívta fel magára leginkább a figyelmet, hogy az első alkalommal hogy F1-es autóba ült, perceken belül a falba állt vele. Ezt mondjuk Schumacher is tudná hozni. Én egyiket se igazoltam volna le, inkább visszahívtam volna Bottast vagy valaki más arcot aki még használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!