Ki volt a Forma 1 leggyengébb egyszeres világbajnoka?
Figyelt kérdés
nov. 12. 11:47
A kérdező szavazást indított:
Denny Hulme (1967)
Nico Rosberg (2016)
Keke Rosberg (1982)
Jacques Villeneuve (1997)
Mike Hawthorn (1958)
Jody Scheckter (1979)
Damon Hill (1996)
James Hunt (1976)
Kimi Räikkönen (2007)
Valaki más
15 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
És miért?
nov. 12. 11:48
2/9 anonim válasza:
A bajnoki év számít, vagy a pályafutás egésze? Mert például Räikkönnen szerintem jobb teljesítményt nyújtott 2005-ben, mint a bajnoki évében.
3/9 anonim válasza:
(mondjuk az évszám alapján gondolom, a bajnoki évben nyújtott teljesítmény számít)
4/9 A kérdező kommentje:
Sorry, pályafutás egészére gondoltam. Az évszám csak tájékoztató jellegű, hogy mikor lett bajnok az illető.
nov. 12. 13:08
5/9 anonim válasza:
Az elmúlt 30 évből szerintem Damon Hill, de a régebbi időkben valószínűleg voltak gyengébbek, leginkább mondjuk Mike Hawthorn, de akár Hulme is esélyes, vagy Phil Hill, aki lemaradt a listáról. De elég nehéz megítélni, hogy mi volt a tényleges helyzet az 50-es 60-as években.
6/9 anonim válasza:
Villeneuve sem volt egy nagy eresztés a pályafutása egészét nézve.
7/9 anonim válasza:
Hát nem, de azért újoncként nem sokkal volt lemaradva az akkor már tapasztalt Hill mögött és a következő évben bedarálta Frentzent, ahogy kell. Villeneuve karrierje igazából három okból ment félre: nehézkes alkalmazkodás az újabb szabályok szerinti autókhoz, elszegülés gyenge csapathoz, és elbizakodott slendrián hozzáállás.
9/9 anonim válasza:
Raikönnen, Hunt, Hill, Rosberg ebben a sorrendben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!