Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ki a jobb F1-es pilóta?

Ki a jobb F1-es pilóta?

Figyelt kérdés

aug. 28. 13:50
A kérdező szavazást indított:
Stroll
Sargeant
Zhou
De Vries
Latifi
Mazepin
Mick
16 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebből Stroll az egyetlen, aki azért el-elszokott csatázgatni a középmezőnyben, néha még a pontokért is. Illetve Mick néha nagyon jól ment, néha mintha ott se lett volna, illetve sajnos sokszor törte az autót.

A többiek kb annyira jók az F1-ben, hogy velük vannak/voltak meg pont 20-an.

aug. 28. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Erős" a felhozatal.

Jelen állapotában szerintem egyértelműen Stroll a legjobb közülük, és ez sokat elmond egyúttal a többiekről is. Ha mást nem az eltöltött évek száma miatt Stroll egy közepes szintre fel tudott fejlődni, van pole pozíciója, két vagy három dobogója, ha időmérőn harmat gyenge is, futamon azért néha ráérez és van átlag két-három nagy dobása évente. Meg a rajt utáni helyezkedésben is meglepően erős.

Ezzel együtt így sem egy jó pilóta, enyhén szólva, de a többiektől akiket felsoroltál jobb. Mondjuk úgy, vannak képességei, csak lusta/béna/dekoncentrált/balszerencsés/akármi ahhoz hogy konstans kiaknázza őket.

Mazepin meg a legrosszabb mint közül, de Sargeantet se véletlenül rúgták ki páros lábbal tegnap.

aug. 28. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
A listáról Stroll, de szerintem őt nem igazán fair összevetni a többiekkel, mert már régóta itt van a mezőnyben és az apja akármeddig támogatja, így rengeteg ideje volt felhozni magát egy elfogadható gyenge-közepes szintre. Ha Zhou vagy Mick mögött állna valaki, aki végtelen ideig hajlandó biztosítani nekik a versenyzői ülést, szerintem 7 és fél év alatt előrébb lennének a vezetői készségeiket tekintve, mint most Stroll.
aug. 28. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Zhou-t én még nem írnám le. Egy nem túl látványos stílusú versenyző harmatgyenge kocsiban, s így a közvélemény szerintem hajlamos őt egy kicsit alulértékelni, de főleg a bemutatkozása idején egyáltalán nem tűnt rossznak - egy nem túl rámenős, nem túl gyors, de stabil és kiegyensúlyozott újonc volt, pont olyan hozzáállású, ami régebben (amikor a mezőny fele kiesett futam közben) nagyon kifizetődő tudott lenni egy kiscsapatnál.
aug. 28. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel az autósport! Az nem is sport.
aug. 30. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A Troll.
szept. 1. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül egyértelműen Stroll. Szerintem ő egy erős középmezőnyös versenyző akit bármennyire is utálunk, azért tud villantani.

Kicsi Schumi nekem egyértelmű csalódás.

Zhou-t én is megnézném, hogy mondjuk egy jobb csapatnál hogy muzsikál.

szept. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!