Ebből Stroll az egyetlen, aki azért el-elszokott csatázgatni a középmezőnyben, néha még a pontokért is. Illetve Mick néha nagyon jól ment, néha mintha ott se lett volna, illetve sajnos sokszor törte az autót.
A többiek kb annyira jók az F1-ben, hogy velük vannak/voltak meg pont 20-an.
"Erős" a felhozatal.
Jelen állapotában szerintem egyértelműen Stroll a legjobb közülük, és ez sokat elmond egyúttal a többiekről is. Ha mást nem az eltöltött évek száma miatt Stroll egy közepes szintre fel tudott fejlődni, van pole pozíciója, két vagy három dobogója, ha időmérőn harmat gyenge is, futamon azért néha ráérez és van átlag két-három nagy dobása évente. Meg a rajt utáni helyezkedésben is meglepően erős.
Ezzel együtt így sem egy jó pilóta, enyhén szólva, de a többiektől akiket felsoroltál jobb. Mondjuk úgy, vannak képességei, csak lusta/béna/dekoncentrált/balszerencsés/akármi ahhoz hogy konstans kiaknázza őket.
Mazepin meg a legrosszabb mint közül, de Sargeantet se véletlenül rúgták ki páros lábbal tegnap.
Ezek közül egyértelműen Stroll. Szerintem ő egy erős középmezőnyös versenyző akit bármennyire is utálunk, azért tud villantani.
Kicsi Schumi nekem egyértelmű csalódás.
Zhou-t én is megnézném, hogy mondjuk egy jobb csapatnál hogy muzsikál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!