Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A triatlonosok a folyásiránnya...

A triatlonosok a folyásiránnyal szemben vagy a folyásiránnyal megegyezően úsznak a Szajnában?

Figyelt kérdés

aug. 19. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Én neztem a versenyt, és ha valasztani kéne, a szembenre raknáma voksot, de valójában foggalmam sincs. Engem is érdekelne.
aug. 19. 07:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ti mit néztetek????

"körpálya" van kijelölve, oda-vissza úsznak két bólya között. Előbb lefelé mentek a folyó közepén ahol a legnagyobb a sodrás, majd visszafelé a szélén ahol a legkisebb. Ezt a halak is pont ugyanígy csinálják.

aug. 19. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Körbe úsztak úgyhogy volt benne minden.... még kaki is
aug. 19. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos nem folyásiránnyal szemben úsztak, hanem fosásiránnyal szemben. Egy-kula nagyobb kula-uszály is feltűnt, hívhatjuk immár úgyis, hogy "akadályúszás francia módon".
aug. 19. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
31%
Javítás: Egy-két nagyobb ..
aug. 19. 18:52
 6/8 A kérdező kommentje:
De miért van tele szarral?
aug. 19. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert ott is telibeszarják a környezetvédelmet, mint orbánisztánban.
aug. 19. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Miközben a triatlonisták és a nyíltvízi úszók minden erejüket bele adva úsztak, szembe jött velük a kutya-macska-egér-teve-ló-elefánt-csincsilla-ember- és makikaki. 😱💩
aug. 19. 21:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!