Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Régebbi olimpiákat miért nem...

Régebbi olimpiákat miért nem ismételnek a tv-k?

Figyelt kérdés
Sziasztok , ugye csak két évente van valamilyen olimpia téli/nyári. A köztes időbe nem érné meg régebbi olimpiákat leadni?
aug. 12. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy sokan néznék, mindig van valami nagyobb sportesemény amit követni lehet, még ha nincs is éppen olimpia. De egy olyan sorozatot szívesen megnéznék, ahol régi olimpiák felvételeiből válogatnak össze, mondjuk minden részben egy adott olimpiáról. De a teljes olimpiát kevesen néznék újra végig, főleg úgy, hogy az aktuális olimpiáknál is válogatnak a sportok közül, és nem az egészet nézik végig.
aug. 12. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem köszi én néztem mindent amit csak birtam és adta a tv, én már nagyon vártam ezt az olimpiát amit itteni időben kényelmesen lehet nézni.

Akkor csak engem ragadott meg a hangulat, nem érn é meg? Igazad lehet, nyilván élőbe végig izgulni más lehet mintha előkapnak 1 régit esetleg több évtizedről. (mondjuk olyat ahol már a tv felvétel élvezhető)

aug. 12. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
neten fent van minden . Félévente megnézel párat már itt is van Los angeles.
aug. 12. 21:23
 4/8 anonim ***** válasza:
31%
Mert akik most a 6 aranyból akarnak propagandát csinálni, nem akarják azt mutogatni, hogy egykor 12 meg 16 aranyat szereztünk, sokkal kevesebb versenyszámból.
aug. 12. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
39%
A Youtube-n az összes valamirevaló versenyt megnézheted, de botrányosan vacak minőségűek, mert különböző tv szabványhoz készültek és amatőrök a sajátmaguk által felvett és digitalizált kópiákkal villognak. Alacsony felbontás, váltottsoros megjelenítés, stb.
aug. 13. 10:23
 6/8 A kérdező kommentje:
3-5 köszi, bár már most enyhül a "hiánya", lehet tényleg inkább csak magával ragadott, mert ugye irtam régóta vártam, a kényelmes nézhetőség miatt.
aug. 13. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Még most sem voltak képesek a záróünnepély utáni napon egy-két úszásnál meg labdamérkőzésnél többet újra adásba adni. (Persze, mert fizessünk elő a Maxra...)
aug. 14. 17:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy az M4 se ismétel, bár mondjuk még friss az emlék.
aug. 14. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!