Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mit szólsz, hogy már megy az...

Mit szólsz, hogy már megy az olimpiai bizonyítvány magyarázása a Nemzeti Sporton?

Figyelt kérdés

Vastaggal szedik hogy Magyarország egy helyett előre lépett az éremtáblázaton Tokióhoz képest, de azt persze “elfelejtik” megemlíteni, hogy most egy fixen eredményesebb sportnagyhatalom, Oroszország nem indulhatott, semmilyen módon.

[link]

aug. 11. 19:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
a labdajátékok és az atlétika igen, lehet hogy az alapsportágak. De ez az olimpia volt. Aki az olimpián csak ezeket nézi az nagyon felszínes. Szerintem is vannak olyan sportok az olimpián amelyek senkit nem érdekelnek pl breakdance. De a vívást, és az úszást ide sorolni..
aug. 12. 12:27
 12/15 A kérdező kommentje:

11:

Szerintem a válaszoló arról beszél, hogy olimpián kívüli időszakban nézi-e bárki ezeket.

A kézilabda-bajnokságok meccseit igen, meg úgy általában a labda sportokat két olimpia között is nézik.

De hogy a szűk szakmán és a családtagokon kívül bárki elmenne az adott évi vivo országos bajnokságra vagy tömegek járnának a kajak OB-ra, azt joggal kétli a válaszoló.

aug. 12. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
A vívás még annyi embert sem érdekel, mint a brékelés. A legnépszerűbb sportágakban alapból nem az olimpia a csúcs, a többinek meg semmi nézettsége, csak az olimpia alatt próbának egyesek úgy tenni, mintha érdekelné őket. Egy nem olimpiai vívótorna a lőtéri kutyát nem érdekli.
aug. 12. 12:43
 14/15 A kérdező kommentje:

13:

“csak az olimpia alatt próbának egyesek úgy tenni, mintha érdekelné őket”

Frappáns megfogalmazás.

Arulkodo, hogy a legnézettebb versenyszám az olimpián a megnyitó. Meg a záróünnepség.

aug. 12. 12:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Jaja, köszi, pontosan így értettem a válaszomat (#10).

És itt most tényleg nem arról van szó hogy lekicsinylően kezelnénk a kevésbé nézett sportokat, csak éppen érdemes ezeknek az aranyérmeknek a súlyát a helyén kezelni. Magam is vívtam fiatalkoromban és akikkel dumálva szóba került ez a téma (ha egyáltalán mutattak minimális érdeklődést), épp csak a kard és a tőr közötti különbséget tudtam megértetni, a párbajtőrt hagytam is a fenébe :-D

aug. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!