Mit szólsz, hogy már megy az olimpiai bizonyítvány magyarázása a Nemzeti Sporton?
Vastaggal szedik hogy Magyarország egy helyett előre lépett az éremtáblázaton Tokióhoz képest, de azt persze “elfelejtik” megemlíteni, hogy most egy fixen eredményesebb sportnagyhatalom, Oroszország nem indulhatott, semmilyen módon.
11:
Szerintem a válaszoló arról beszél, hogy olimpián kívüli időszakban nézi-e bárki ezeket.
A kézilabda-bajnokságok meccseit igen, meg úgy általában a labda sportokat két olimpia között is nézik.
De hogy a szűk szakmán és a családtagokon kívül bárki elmenne az adott évi vivo országos bajnokságra vagy tömegek járnának a kajak OB-ra, azt joggal kétli a válaszoló.
13:
“csak az olimpia alatt próbának egyesek úgy tenni, mintha érdekelné őket”
Frappáns megfogalmazás.
Arulkodo, hogy a legnézettebb versenyszám az olimpián a megnyitó. Meg a záróünnepség.
Jaja, köszi, pontosan így értettem a válaszomat (#10).
És itt most tényleg nem arról van szó hogy lekicsinylően kezelnénk a kevésbé nézett sportokat, csak éppen érdemes ezeknek az aranyérmeknek a súlyát a helyén kezelni. Magam is vívtam fiatalkoromban és akikkel dumálva szóba került ez a téma (ha egyáltalán mutattak minimális érdeklődést), épp csak a kard és a tőr közötti különbséget tudtam megértetni, a párbajtőrt hagytam is a fenébe :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!