Mi ez a sok szidkozódás amikor rengeteg érmet sikerült szereznünk?
Én nem szidom őket, hanem nem érdekel. Olyan sportágakban indulnak, ami senkit nem érdekel. Egy kosárlabdameccsnek nagyobb nézettsége volt világszerte, mint az összes magyar sportoló szereplésének együttvéve.
Amúgy a 6 arany még mindig elég erős, csak senkit nem érdekelnek azok a sportágak, amelyekben elérték.
Szanalmas kis eletetek lehet nektek, akik igy frocsogtok.
Na igen
Vannak fotelhuszárok, akiknek egyetlen örömük az életben hogy a sport eredményekre élveznek el. Most elmaradt az orgazmus oszt nyivákolnak
Amúgy fogalmuk sincs róla hogy mi mindennek kell összejönnie egy kivételes szerepléshez
#2 nem csak az arany számít. Oriási dolog egyáltalán az, h részt vehet vki az olimpián, az h érmet szerez pedig egyszerűen csodálatos. Nyilván, az arany a legfényesebb, de a többi érmet és az érem nélküli helyezetteket is becsülni kell. Ilyen kis országként is van 19 érmünk, köztük olyanokból lett pl arany amiből még a történelemben soha, és ez nem is az aranyat értékeli fel szerintem, hanem magát az éremszerzést.
Igen, mind a kéziseink, mind a vizilabdásaink tudtak volna jobban teljesíteni, de ez most így sikerült, így is elég nagy dolgokt értek el a sportolóink. Es ha belegondolunk, h a női kézilabda válogaatott úgy, h ennel jobbat is tudnak (nem akarom leszolni oket, minden meccsen nagyot kűzdöttek, minden tiszteletem az övéük és a többi sportolóé) bekerültek az olimpiának a negyeddöntőjébe, ez csodálatos eredmény.
Kedves kérdező. Teljes mértékben egyetértek, ahogyan ezt ki is fejtettem. Gratulációm minden magyar résztvevőnek. Mér az óriási teljesítmény, h kijutottak az olimpiára! Csodálatosak!
Az a "rengeteg" érem inkább csak átlagos mennyiségű.
Volt ennyi Tokióban is, és majdnem ennyi Rióban és Londonban. Peking lógott ki a sorból levfelé, de az sem jelent semmit.
Amúgy nem csak téged idegesít a sportolók fikázása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!