Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi ez a sok szidkozódás...

Mi ez a sok szidkozódás amikor rengeteg érmet sikerült szereznünk?

Figyelt kérdés
Én személy szerint büszke vagyok, hogy 19 érmet szereztünk ilyen kis országként, rengeteg nagy országot is megelőztünk az éremtáblázaton. Lakosság/érem arányban pedig az egyik legjobbak vagyunk. Csak engem idegesit, hogy a magyarok 80%-a így is szidja a magyar sportolókat.Szerintem bravúros volt ez az olimpia is és büszke lehet sport téren mindenki a nemzetünkre.

aug. 11. 16:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
24%

Én nem szidom őket, hanem nem érdekel. Olyan sportágakban indulnak, ami senkit nem érdekel. Egy kosárlabdameccsnek nagyobb nézettsége volt világszerte, mint az összes magyar sportoló szereplésének együttvéve.

Amúgy a 6 arany még mindig elég erős, csak senkit nem érdekelnek azok a sportágak, amelyekben elérték.

aug. 11. 16:48
 2/24 anonim ***** válasza:
13%
Rengeteg érmet…ja…kajak-kenu ezüstök, bronzok, amikből az előző olimpián arany is volt. Vízilabda férfi-nőiben is legutóbb legalább 2 bronz, most 0, Szilágyi Áron egyéniben 0 érem. Úszókat 4 férfi mentette meg, nők semmi érmet nem nyertek sajnos. Persze grat az öttusás csajnak, a kalapácsdobónak, meg a tekvandósnak, de ettől még csalódás.
aug. 11. 16:55
 3/24 anonim ***** válasza:
74%

Szanalmas kis eletetek lehet nektek, akik igy frocsogtok.

aug. 11. 17:00
 4/24 anonim ***** válasza:
58%

Na igen

Vannak fotelhuszárok, akiknek egyetlen örömük az életben hogy a sport eredményekre élveznek el. Most elmaradt az orgazmus oszt nyivákolnak

Amúgy fogalmuk sincs róla hogy mi mindennek kell összejönnie egy kivételes szerepléshez

aug. 11. 17:18
 5/24 anonim ***** válasza:
58%
Miért, ki "nyivákol"? Én semmilyen nyivákolást nem látok. Az egyik oldalon közönyt látok, mert az embereket nem érdeklik az olyan sportágak, mint a vívás meg az öttusa. A másik oldalon meg olyan embereket látok, akiket szintén nem érdekelnek ezek a sportágak, de mások sikereit a sajátjainak akarják betudni.
aug. 11. 17:21
 6/24 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez fantasztikus teljesítmény :) Akinek nem tetszik, csinálja utánuk😄
aug. 11. 18:09
 7/24 anonim ***** válasza:
86%

#2 nem csak az arany számít. Oriási dolog egyáltalán az, h részt vehet vki az olimpián, az h érmet szerez pedig egyszerűen csodálatos. Nyilván, az arany a legfényesebb, de a többi érmet és az érem nélküli helyezetteket is becsülni kell. Ilyen kis országként is van 19 érmünk, köztük olyanokból lett pl arany amiből még a történelemben soha, és ez nem is az aranyat értékeli fel szerintem, hanem magát az éremszerzést.

Igen, mind a kéziseink, mind a vizilabdásaink tudtak volna jobban teljesíteni, de ez most így sikerült, így is elég nagy dolgokt értek el a sportolóink. Es ha belegondolunk, h a női kézilabda válogaatott úgy, h ennel jobbat is tudnak (nem akarom leszolni oket, minden meccsen nagyot kűzdöttek, minden tiszteletem az övéük és a többi sportolóé) bekerültek az olimpiának a negyeddöntőjébe, ez csodálatos eredmény.

Kedves kérdező. Teljes mértékben egyetértek, ahogyan ezt ki is fejtettem. Gratulációm minden magyar résztvevőnek. Mér az óriási teljesítmény, h kijutottak az olimpiára! Csodálatosak!

aug. 11. 18:15
 8/24 anonim ***** válasza:
22%

Az a "rengeteg" érem inkább csak átlagos mennyiségű.

[link]

Volt ennyi Tokióban is, és majdnem ennyi Rióban és Londonban. Peking lógott ki a sorból levfelé, de az sem jelent semmit.

Amúgy nem csak téged idegesít a sportolók fikázása.

aug. 11. 18:39
 9/24 anonim ***** válasza:
42%
Átlag alatti a történelmünket nézve, és kevesebb az érem, mint Tokióban, ami már szintén visszaesés volt. Ez nem szitkozódás, csak tények.
aug. 11. 18:48
 10/24 anonim ***** válasza:
68%
Másutt olvastam, de egyetértek: nem a szerzett érem a kevés, hanem az elmaradt/elszúrt a sok.
aug. 11. 19:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!