A magyar atléták közül Halász Bencén kívül a többiek csak dísznek vannak kint?
Ezt a te egy zacskó chipset eszel egy gép előtt dolgot mikor fogjátok megunni?
Írj rám, megmutatom, hogy hol és milyen versenyen milyen helyezést értem el, mellé csatolom a hivatalos eredményekhez a linket, tedd te is ezt, aztán meglátjuk ki a nagyobb chips evő a gép előtt.
#13: nem, nem unom, mert szerintem sosem írtam. Csupán egy jószándékú feltételezés volt.
Mivel az, hogy versenymúltad van, csak sokkal szánalmasabbá teszi a kérdésed. Te, aki tudod, hogy egy kudarcban is mennyi munka van, hogy törvényszerű, hogy legyenek vesztesek, komolyan ilyen degradáló kérdést kiírsz?
Igen komolyan.
És egy hobbi szinten sportoló nem emészt fel ennyi állami támogatást, igen, lehet valaki sikertelen, lehet valaki utolsó, de amíg valaki ezt saját pénzből csinálja az senkit sem zavar, de amikor állami pénzből valaki 0 teljesítményt rak le, (kijutni ne legyen önmagában elegendő ezen a szinten amikor pénzt kapnak érte) akkor azért lehessen már valamilyen szinten számon kérni őket.
Nem egy óvodást kér itt senki számon, hogy miért lett utolsó, hanem egy állami pénzből eltartott sportolót, hogy miért szerepel rosszul.
És igen tudom, hogy a foci meg a lopás stb, az is jogos kérdéskör, de most nem arról volt szó.
#15: Magyarán egy senki vagy, aki nem érti a versenysport világát. Képzeld el, amikor esélyesek csak egy rossz rajt, egy levert gát vagy egy vonalra lépés miatt nem jutnak be a döntőbe úgy, hogy világranglista vezetők, mert ilyen is van.
Nagy a tét, 4 évente egyszer lehet megnyerni, mindenki erre készül mint élete megmérettetésére. És te fikázod őket csak azért, mert más nemzet sportolóinak jobban sikerült?
Szóval az hogy rosszul sikerült, meg nagy nulla az csak a te kis saját, irigy kis békaperspektívád, semmi más.
2 futásból egyszer nem sikerült nem döntőbe, elődöntőbe jutni, és nem egy apró hiba miatt, mert ha jól emlékszem egyikük sem rúgott bele a gátba, vagy ragadt be a rajtnál.
De akkor a gyaloglók miért lettek utolsók illetve utolsó előtti előttiek?
Tudod mit értél te el?
Legfeljebb a kilincset.
Persze messziről jött emberként azt mondasz amit akarsz.
Aki komolyan sportolt, az pontosan tudja mivel jár és nem irigykedik azokra akik érmet szereztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!