Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Valószínű, hogy az olimpiai...

Valószínű, hogy az olimpiai úszás elmarad a koszos Szajna miatt?

Figyelt kérdés
A Szajnában úszó sportolók hánynak, többen kórházba kerültek, olyan szennyezett a víz.

aug. 7. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Ez vérciki...
aug. 7. 06:13
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
A Szajnában úszni, az utolsó vacsora újabb megjelenítése :)
aug. 7. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem mi a francért nem lehet amúgy a nyílt vízi úszást elvinni valami tóba akkor ha ilyen problémás a Szajna? Még a triatlont valahol meg tudom érteni, mert ugye ott az úszás végén azonnal indul a bringa, nem lehet "megszakítani" hogy helyszínt váltsanak, na de a nyílt vízi úszás az csak úszás és más semmi, miért nem keresnek a környéken valami közepes méretű tavat aztán úsznak abban?
aug. 7. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:

"miért nem keresnek a környéken valami közepes méretű tavat aztán úsznak abban?"

Még az is lehet, hogy végül az lesz, nem? Most így hirtelen nyilván nem oldható meg, de ha B terv is készült, az lehet, hogy erről szól.

aug. 7. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a leggázabb olimpia eddig, a megnyitóval és ezzel együtt. Évtizedek óta nem voltak ilyen problémák. A nagy büszke franciák büszkesége most jól megtörik, talán nem lesznek ezentúl elszállva maguktól, hogy amit eddig minden nemzet meg tudott oldani, azt ők nem.
aug. 8. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!