Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A magyar női kézilabda-válogat...

A magyar női kézilabda-válogatott edzőjének mit kellett volna reagálnia a svéd csapat 7-6 elleni játékára?

Figyelt kérdés
Látható volt, hogy végül ezzel nyertek a tegnapi olimpiai negyeddöntőben.

aug. 7. 01:30
A kérdező szavazást indított:
Valaszban leírom
Nem tudom de engem is erdekel
Nem tudom és nem is erdekel
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:

Az aligha akadályozható meg, hogy a svédek kapura lőjenek. Ilyenkor a cél az, hogy a lehető legkisebb eséllyel tudjanak gólt dobni. 7 játékosnál lehet 1-2 beálló, átlövő vagy szél. Végig kell gondolni, hogy a kapusunk adott meccsen, időszakban melyik posztról védi legjobban a lövéseket. A védőfalnak úgy kellett volna tolódni, tömörülni, hogy szándékosan feladják azt a posztot.

Így a svédeknek két esélye van: vagy leadják erre a posztra a labdát befejezésre vagy megkockáztatják a számukra kedves posztról való lövést úgy, hogy a magyarok ott tömörülhetnek, könnyebben elakadhat blokkban és a blokksávot biztosítva a kapus könnyebben odaér a saját oldalára.

Ez talán a legcélravezetőbb!

aug. 7. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyertelmuen a szelek felek tolni a sved tamadasokat.

Altalaban Bodene jol ved szelekre, viszont ahogy lathattuk, atlovesre alig alig.

aug. 7. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:

15 másodperc volt hátra. Meg kellett volna állítani a svédeket,faultokkal megakadályozni, megtörni a folytonos passzolgatást, majd a lövést.

Gyakorlatilag a svédek passzoltak 4-5 öt, aztán szabadon könnyedén bedobta az átlövő komolyabb ellenállás nélkül.

aug. 7. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a kerdezo a vegetol folyamatosan hasznalt 7 a 6rol kerdezett, nem az utolso 15mprol.

Az utolso 15mpben nyilvan egy megallito fault kellett volna.

aug. 7. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:

4:

Igen, mindkettőre kérdeztem, mert a hosszabbításban ezt folytatták és dobtak is zsinórban 4-5 gólt. Teljes taktikai csődnek tűnt, hogy nincs erre válasz.

aug. 7. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!