Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Sztetek Major Veronika jó csaj?

Sztetek Major Veronika jó csaj?

Figyelt kérdés

aug. 6. 16:11
1 2
 11/18 anonim válasza:
21%
Hát nekem tökmindegy mit csinál, nem tudna ágyig vonzani.
aug. 7. 12:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
na azóta már több helyen előjött, hogy ő a legjobb nő az olimpián:DD
aug. 9. 22:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van.

aug. 9. 23:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom a legjobb-e, mert minden közvetítést nem láttam. Viszont akiket igen, azok közül az egyetlen akit ágyba vinnék. Ő egy szép nő, a többiek akiket láttam néha nőiesek és néha szépek. Pont úgy és pont ott kerekedik, ahol kell. Az arcára pedig egyenesen jó érzés ránézni.

Pár év múlva még picit kerekebb és nagyobb is lesz a feneke. Ilyenek a génjei. Férfi vagyok, nekem az ellenkező nem másodlagos nemi jegyei izgatóak.

Rá azért nehéz azt mondani, hogy nem nőies:

[link]

Vagy az arca:

[link]

aug. 20. 00:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Lányként mondok véleményt:

testét nézve szerintem ha egy kicsit kevésbé lenne telt, jobban nézne ki (de ezzel semmi baj, csak személyes vélemény), arcra viszont nagyon aranyos, és szimpatikus

Összességében nem mondanám kiemelkedően "jó csaj"-nak, de csinos

aug. 22. 18:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy szexszimbólum?
aug. 22. 21:09
 17/18 anonim válasza:
100%
Nagyon telt:-) Erre mondják, hogy "megosztó". Szerintem nagyon vonzó, bejön az ilyen alkat. Az arca kedves.
szept. 6. 15:51
 18/18 anonim válasza:
100%
Női szemmel is nagyon aranyos lány, mindenhol kerek, bizalmat áraszt. Van vőlegénye, igazából számít innentől, kinek tetszik, ha jól alakul az élete? Sokkal dagadtabb lányokat is láttam házasodni. Meg házisárkany embereket is...
szept. 7. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!